Frukostträff i Kristinehamn

Välkommen på höstens första frukost i Kristinehamn den 13 oktober! Du kan lita på att du får en riktig morgonboost när du får ta del av våra gästers erfarenheter, utmaningar och framtidsplaner.  

Frukostträff i Kristinehamn

Datum:

Fredag 13 oktober 2023, kl.8.15 - 09.15 (frukost serveras från 07.50)

Plats:
Mastmagasinet, Södra Hamngatan 5 Kristinehamn
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Vi startar morgonen med att säga hej till Niklas Österberg, ny VD:n på RZ Ölme Mekaniska! Detta företag har en historia som började i ett garage i Ölme 1986. År 2022 blev de en del av RZ Gruppen och är fortfarande i full gång med att tillverka maskinkomponenter för verkstadsindustrin. Du får lyssna till hur Niklas planerar att ta företaget in i framtiden, och vilken sorts kompetens och samarbeten de behöver.

På temat verkstadsindustrin fortsätter vi med att lyssna till Marie Hagman som är vd på Naverviken, det högteknologiska verkstadsbolaget där en kunderna verkar inom försvar, energi, gruv och anläggningsutrustning. Vi pratar bland annat om hur rådande säkerhetsläge påverkar deras verksamhet och om hur Marie gick från att vara medgrundare och ägare av företaget till att, år 2022, ha en ny ägare.

Varmt välkommen!

 

Bli inspirerad av tidigare gäster:

Ny vd på Wiréns Åkeri satsar på hållbarhet, logistikcenter och yrkesutbildning
Marie Hallin, vd, Wiréns Åkeri

Från internationella äventyr till charmiga Park Hotell i Kristinehamn
Gunnar Ormalm, ägare, Park Hotel

Studiebesök vi gjort:

Studiebesök på Nordic Paper
Anita Sjölander, vd på Nordic Paper Bäckhammars bruk, Kristin Israelsson, platschef på Nordic Paper Bäckhammar bruk och Henrik Essén, chef för hållbarhet och kommunikation på Nordic Paper Bäckhammar bruk.

 

Sista registreringsdagen har passerat.