HR-nätverk

Nu, kanske mer än någonsin tidigare, fyller HR en kritisk roll som stöd till organisationen. Genom erfarenhetsutbyte får du möjlighet att dela dina tankar och funderingar med andra, som kan stärka både dig själv och ditt företag.

HR-nätverk

Datum:

20 februari, kl. 09.00-12.00. Resterande tre datum kommer ni gemensamt fram till i gruppen.

Plats:
Handelskammaren Värmland, Tullhusgatan 1 A, Karlstad.
Pris:
7200 kr exkl. moms (fyra halvdagar, lunch ingår vid varje tillfälle)

Erfarenhetsutbyte, bollplank och nätverk

I vårt HR-nätverk har du möjlighet att diskutera och vrida och vända på frågor som kan komma upp i din roll inom HR. Du träffar personer i samma position – tillsammans utbyter ni erfarenheter, åsikter och tankar. Exempelvis kring  HR:s roll, hur man tar sig an arbetsgivarvarumärket, rekrytering och onboarding eller kanske kompetensutveckling och lärande. Ni själva sätter tillsammans agendan.

Det skapas också nya relationer – relationer som förhoppningsvis bidrar till att du och de andra deltagarna även i framtiden kommer kunna vara bollplank och stöd till varandra. Samtidigt ger det dig ett utökat nätverk som kan leda till nya samarbeten.

Träffarna hålls samman av Karolina Nilsson, vice vd på Handelskammaren Värmland. Vi kommer ta del av varandras erfarenheter och lyfter egna frågeställningar. Det är era förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas teman. Vi kommer därför inför första träffen att kontakta dig, för att höra vad du vill få ut av nätverket och vilka frågor som du gärna skulle vilja diskutera. För att få ut mesta möjliga av träffarna kommer även deltagarna tillsammans överens om vilja förhållningsregler som ska gälla.

För vem?

HR-nätverket vänder sig till dig som arbetar operativt och brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

Om du utöver det vill utbyta erfarenheter som stärker dig i din roll och samtidigt bygga långsiktiga relationer – Ja, då är det här nätverket verkligen för dig!

Nätverket är för dig som arbetar på ett företag som är medlem i Handelskammaren Värmland.

 

Fyra träffar

HR-nätverket startar upp 5 oktober och för att inte bara skrapa på ytan, utan få till mer djupgående diskussioner ses vi vid fyra halvdagar. Deltagarna sätter gemensamt datum för resterande träffar.

Formatet bygger på att vi ses fysiskt på plats i Handelskammaren Värmlands lokaler eller på något av deltagarnas företag.

 

“Det är bra med samarbeten och det gör att vi blir en attraktivare arbetsregion totalt sett. Vår koncern är mycket positiv till att jag medverkar i HR-nätverket – ensam är inte stark”
Porträtt på Marie Broberg
Marie Broberg, HR chef ArcelorMittal Construction Sverige
“Som HR-Chef är man ofta ganska ensam då många organisationer inte har någon stor HR-avdelning och jag har ofta saknat någon att bolla med. De andra HR-nätverk jag ingår i är ganska omfattande, man får inte tid och utrymme för några närmare kontakter och heller inte så ingående diskussioner. Då den här gruppen är liten blev diskussionerna spänstigare då vi av naturliga skäl kunde vara mer öppna och transparenta. En härlig grupp som jag kommer hålla kontakten med även efter och som har varit ett bra och givande bollplank.”
Petra Bachmann, HR Manager, Voestalpine Precision Strip AB
“Mycket värdefullt att höra hur andra hanterar olika HR-frågor. Att delta i nätverket har gett mig nya idéer och tankar i mitt egna arbete inom HR samt ett kontaktnät att bolla frågor med även mellan våra träffar.”
Lena-Kajsa Höglind, Personalchef ByggDialog.
Kontaktpersoner:
Helena Englund arrangerar affärsmässig utbildning för företag

Helena Englund

Utbildningsansvarig