Marknadschefsnätverk

Vill du diskutera och bolla marknads- och kommunikationsfrågor, vilket kan handla om exempelvis marknadsstrategier eller utmaningar och möjligheter med AI-utvecklingen eller digitala- och sociala medier? Då är det här nätverket för dig.  

Nätverk - för dig som är marknads- och kommunikationschef/ansvarig

Datum:

Den 16 februari 2024, kl. 09:00 - 12:00. Resterande tre datum kommer ni gemensamt fram till i gruppen.

Plats:
Handelskammaren Värmland, Tullhusgatan 1 A, Karlstad.
Pris:
7200 kr exkl. moms/person (fyra halvdagar, lunch ingår vid varje tillfälle)

Som marknad- och kommunikationschef är man ofta ensam i sin roll med mycket ansvar. Därför kan det vara värdefullt att träffa andra som delar dina funderingar och utmaningar. Genom erfarenhetsutbyte med andra i liknande roll, från olika branscher, kan du stärka både dig själv och ditt företag. 

Erfarenhetsutbyte, bollplank och nätverk 

I nätverksgruppen för marknad- och kommunikationschefer får du möjlighet att tillsammans med andra, med liknande roll som dig, bolla, diskutera och vrida och vända på frågor, idéer och utmaningar. Vi utbyter erfarenheter, åsikter och tankar. Det skapas också nya relationer – relationer som förhoppningsvis bidrar till att du och de andra deltagarna även i framtiden kommer kunna vara bollplank och stöd till varandra.  

Erfarenhetsnätverket hålls samman av en nätverksledare från Handelskammaren Värmland.  Vi kommer ta del av varandras erfarenheter och lyfter egna frågeställningar.  

Det är deltagarnas förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas tema. Vi kommer därför inför första tillfället att kontakta dig för att höra vad du vill få ut av nätverket och vilka frågor som du gärna skulle vilja diskutera. För att få ut mesta möjliga av träffarna kommer även deltagarna tillsammans överens om vilka förhållningsregler som ska gälla. 

För vem?  

Detta nätverk vänder sig till dig som arbetar som marknads- eller kommunikationschef/ansvarig, eller för dig med liknande position. 

Om du vill utbyta erfarenheter som stärker dig i din roll och samtidigt bygga långsiktiga relationer – Ja, då är det här nätverket verkligen för dig! 

Nätverket är för dig som arbetar på ett företag som är medlem i Handelskammaren Värmland. 

Fyra träffar 

Nätverket startar upp 16 februari. Deltagarna sätter sedan gemensamt datum för resterande tre träffar.

Formatet bygger på att vi ses fysiskt på plats i Handelskammaren Värmlands lokaler eller på något av deltagarnas företag. 

 

Vill du veta mer?

Är du intresserad av att vara med i vårt nätverk  men vill veta mer innan du anmäler dig? Hör av dig till Helena Englund, helena@handelskammarenvarmland.se, 072-561 40 85.

 

“Jag tar med mig så himla mycket bra från nätverket, bland annat alla öppna samtal och den positiva stämningen. Oavsett bransch och storlek på bolag så har alla bidragit och inspirerat. Det har funnits ett intressant tema för varje träff, men vi har också svävat i väg åt olika håll och kunnat dela med oss av erfarenheter på olika sätt. Jag har gått från varje träff med ny energi, idéer och inspiration!”
Victoria Oscarsson, Marknadsansvarig på Two
“Marknadschefsnätverket har slagit alla mina förväntningar. Tänk att få dela möjligheter och utmaningar med andra marknadschefer i andra branscher! Det har gett ringar på vattnet kan jag säga. Oftast är det en ensam roll på företaget, vilket gör att man inte har någon annan att bolla specifika marknadsfrågor med men nu har jag fått det. Vi kommer att fortsätta en omgång till för att vi tycker att det har varit så givande och framför allt väldigt roligt.”
Cecilia Björkengren, Marknadschef på Westra Wermlands Sparbank
Kontaktpersoner:
Helena Englund arrangerar affärsmässig utbildning för företag

Helena Englund

Utbildningsansvarig