Exportnätverk

Exportnätverket riktar sig till dig som är exportchef eller ansvarig för exportfrågor/tull. I vårt nätverk träffar du andra som arbetar med export och tull som ofta sitter med samma frågor som du, trots att de i vissa fall arbetar i en helt annan bransch. Här får du ny kunskap om aktuella ämnen, utbyta erfarenheter med andra och inspiration. 

Exportnätverk

Datum:

2 november 2021, kl. 08:30-12:00

Plats:
Handelskammaren Värmland, Tullhusgatan 1 A, Karlstad. Möjlighet att delta digitalt.
Pris:
4.900 kr exkl. moms (fyra halvdagar)
Sista registreringsdagen har passerat.

Erfarenhetsutbyte, bollplank och nätverk

Kunskaps- och erfarenhetsnätverket bygger på att du som deltagare bidrar med inspel, frågor och erfarenheter. En samtalsledare från oss på Handelskammaren är med och håller i träffarna. Det är dina och övriga deltagares förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas tema. Ibland deltar gästföreläsare med fördjupad kompetens inom ett önskat område, men framför allt tar vi del av varandras erfarenheter och lyfter egna frågeställningar.

Vi träffas vid totalt 4 tillfällen och första träffen kommer att hållas den 2 november. Resterande träffar bokar vi in tillsammans.

Formatet bygger på att vi ses fysiskt men det går också bra att delta digitalt.

För vem? 

Exportnätverket riktar sig till dig som är exportchef eller ansvarig för exportfrågor/tull och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

Är du intresserad av att delta i vårt Exportnätverk eller vill du veta mer innan du anmäler dig? Hör av dig till Henrik Kihlström, henrik@handelskammarenvarmland.se 072- 508 41 74

Nätverket är för dig som arbetar på ett företag som är medlem i Handelskammaren Värmland.

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:
Henrik Kihlström

Henrik Kihlström

Ekonomiansvarig/Ansvarig för internationell handel