Ledarskap, framgångsrecept och stängda gränser

Varmt välkommen till en frukostträff där du möter två ledare. Den ena nytillträdd VD för Värmlands största arbetsgivare inom dagligvaruhandel. Den andra framgångsrik franchisetagare för världens mest kända snabbmatskedja. 

Anneli Borg Lundgren, tillträdde som ny vd för Coop Värmland den 1 april. Hon är ”mamma” till Biltemakörven och har nu fått uppdraget att ta Coop Värmland på en tillväxtresa och se till att deras butiker möter kundernas allt högre förväntningar på tillgänglighet.

Patrik Hjelte hoppade, 17 år gammal, av gymnasiet och började arbeta på McDonalds. Idag, 30 år senare, äger han 27 av kedjans restauranger. Från Arvika till Ystad, med merparten i Värmland, har restaurangerna genom åren varit vägen in på arbetsmarknaden för 1000-tals unga.

Vi pratar med dem om ungdomsarbetslöshet, gränshandel och restriktioner, men också om ledarskap, nya affärsmodeller och framtidsvisioner.

Dessutom få du möjlighet att prata med andra som deltar, när vi delar upp oss runt digitala bord. För kanske saknar du, precis som vi, möten och trevliga samtal med nya människor?

Varmt välkommen!

Anmäl dig här >>

Kontaktperson
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Internationell handel