Nätverksfrukost (hybrid)

Bilsport är en miljardindustri och Värmland ligger i framkant. Här har vi bilsportens kanske mäktigaste kvinna, en av världens bästa rallycrosstävlingar. Och nu, även en gedigen satsning på att bygga elbilar för den elektrifierade VM klassen i rallycross.

Nätverksfrukost (hybrid)

Datum:

15 februari, kl 08.15-09.15 (frukost serveras från 07.50 för dig som deltar på plats)

Plats:
Scandic Winn Karlstad och digitalt via Zoom (länk skickas ut dagen innan)
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Välkommen på en hybrid nätverksfrukost tisdagen den 15 februari! Ta del av inspirerande berättelser och trevliga samtal.

Med oss har vi Anna Nordkvist, VD på Svenska Bilsportförbundet. Från januari 2022, är hon även den första kvinnliga vicepresidenten i Internationella Bilsportförbundet, FIA. Vi kommer att få höra om hennes resa till toppen av den internationella bilsportsvärlden och om sportens fortsatta utveckling, internationellt och i Värmland.

VM i Höljes anses vara en av världens bästa rallycrosstävlingar. I sommar står man värd för VM-premiären. Och för första gången någonsin kommer huvudklassen bestå av elbilar! Vi pratar med Morgan Östlund, General Manager på Höljes RX, om hur det är att arrangera ett av regionens största evenemang och hur de sätter Värmland på världskartan.

Vi har också med oss Joel Christoffersson, JC Raceteknik och Tommy Kristoffersson, Kristofferssons Motorsport. Två värmländska racingteam vars chaufförer tillhör den absoluta världseliten. Vi pratar med dem om att konkurrera globalt med utgångspunkt i Värmland och omställningen från fossildrivna bilar till elbilar. Vad händer med motorsporten när bilarna elektrifieras – kommer känslan fortfarande vara densamma?

Förutom att ta del av intressanta berättelser får du – även digitalt – möjlighet att prata med andra som deltar. För kanske gillar du, precis som vi, möten och trevliga samtal med nya människor?

Hoppas att vi ses!

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator