Nätverksfrukost i Arvika

Välkommen på höstens första frukostträff i Arvika, tisdagen den 27 september!  Under morgonen har vi med oss Perfektas nya vd Peter Didriksson och Anna Holmgren, vd på familjeföretaget Finnebäcks.

Nätverksfrukost Arvika

Datum:

Tisdag 27 september 2022, kl. 07.45 - 09.00 (frukost serveras från 07.30)

Plats:
Scandic Arvika
Pris:
Kostnadsfritt

I våras fick Perfekta Industrier ny ägare. I samband med övertagandet flyttade företaget ihop med badrumstillverkaren Tigbro AB, som ägs av samma bolag. Så hur kombinerar man bearbetning av gjutgods och badrumstillverkning i en och samma fabrik? Vi partar med Peter Didriksson, vd på Perfekta och tidigare affärsutvecklare på just Tigbro, om grannsämjan, nya förutsättningar i en uppochnervänd värld och att leverera till framtidens fordonsindustri.

Familjeföretaget Finnebäcks har varit verksamma i över 100 år och ända sedan 40-talets efterkrigstid har de levererat kyl- och fryslösningar från fabriken i Edane. Nya genrationer har tagit över och maskinerna bytts ut, men grunden är den samma – kärleken till bygden. Vi pratar med vd Anna Holmgren om kraften i det lokala och vad som krävs för att kunna fortsätta i 100 år till.

Peter Didirksson, vd Perfekta och Anna Holmgren, vd Finnebäcks

Förutom att ta del av intressanta berättelser – får du möjlighet att prata med andra som deltar. För kanske gillar du, precis som vi, möten och samtal med nya människor?

Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator