Frukostträff med studiebesök på Vestre/ The Plus

Vestre har i över 75 år skapat sociala mötesplatser för miljoner människor genom tillverkning av stadsmöbler. The Plus i norska Magnor är världens första 100% miljövänliga möbelfabrik. Rätt häftigt va? Följ med oss dit på ett studiebesök den 16 november.

Frukostträff med studiebesök på Vestre/The Plus

Datum:

Onsdag 16 november 2022. Avresa från Arvika busstation kl. 07.45 (bussresan tar cirka 45 min). Tillbaka i Arvika cirka kl. 10.30.

Plats:
Vestre/The Plus. Gaustadvegen 140 2240 Magnor, Norge.
Pris:
Kostnadsfritt

Designad av danska stjärnarkitekter, ligger den 7000 kvm stora fabriken, helt inbäddad i naturen. Hela fabriken är högautomatiserad med människan och miljö i centrum. Projektet har kostat 300 miljoner norska kronor och är en av de största investeringarna i norsk möbelindustri. Vestre önskar genom satsningen på nya fabriken att bli en förebild för fler miljövänliga industriprojekt världen över.

Unik visning av fabriken

Nu har du, som medlem, chans att få ett exklusivt studiebesök. Dagen startar med en bussresa med frukostservering till Magnor (cirka 45 min). Väl på plats får vi en gemensam presentation av Vestre och deras nya möbelfabrik, The Plus. Därefter en guidad rundtur i fabriken av Stefan Tjust, CEO, Pierre Öberg, produktionsledare och Lasse Nilsson, produktionschef. Buss avgår till Arvika efter avslutad träff.

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER. Max två personer från varje medlemsföretag.

Ange i anmälan om du tar egen bil eller vill åka buss.

Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator