Frukostträff – Energiförsörjning

Välkommen på en träff där vi tar oss an några av de mest högaktuell frågorna just nu – Hur tryggar vi energiförsörjningen, minskar elförbrukningen och får ner elpriserna?

Frukostträff - Hur tryggar vi energiförsörjningen?

Datum:

Tisdag 25 oktober 2022, kl. 08.15 - 09.15 (frukost serveras från 07.50 för dig som deltar på plats)

Plats:
Scandic Winn (fullbokat) eller digitalt via Zoom.
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Winter is coming! Många av er medlemmar lyfter elförsörjningen som en av de mest kritiska nuläges- och framtidsfrågorna, och det finns en oro kring hur utvecklingen under hösten och vintern kommer se ut.

Så vad kan du göra för att mildra effekterna av höga energipriser. Och hur ser vi till att trygga energiförsörjningen och energieffektivisera både på kort och lång sikt, samtidigt som vi ställer om till ett allt mer elektrifierat samhälle?

Johan Thelander, affärsstrateg på Karlstads Energi, ger oss en bild av hur energiflödet ser ut i Värmland idag. Vi pratar med honom om vilka utmaningar som finns här, vad vi kan åstadkomma om vi hjälps åt och hur industriell och urban symbios blir avgörande för framtidens energiförsörjning.

Dessutom har vi med oss Uddeholm, HSB Värmland och OK Värmland. De delar med sig av hur de påverkas, men framför allt vad de gör för att effektivisera sin energianvändning. Kanske finns det saker som er verksamhet kan ta efter?

Förutom att ta del av intressanta berättelser – får du möjlighet att prata med andra som deltar. Genom att dela erfarenheter kan vi hitta nya lösningar och samarbeten.

Platserna på Scandic Winn är fullbokade, hör av dig till alexandra@handelskammarenvarmland.se om du vill ställa dig på väntelistan. Du kan fortfarande anmäla dig att delta digitalt.

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator