Nätverksträff med studiebesök på Stora Enso

Visste du att ungefär var sjätte vätskekartongförpackning i världen kommer från Skoghalls Bruk? Rätt häftigt va? Följ med på ett exklusivt studiebesök på Stora Enso i Skoghall tillsammans med oss den 24 maj!

Frukostträff med studiebesök på Stora Enso!

Datum:

Tisdag 24 maj. Tid: Grupp 1 - 08.30 - 10.00. (Fullbokad!) Grupp 2 - 10.00 - 11.30. (Fullbokad!)

Plats:
Stora Enso, Skoghall. Samlingsplats vid Restaurang Lysåsen. 

Nätverksträffen är fullbokad men du är välkommen att skriva upp dig på reservlistan. Maila alexandra@handelskammarenvarmland.se

Med fokus på dagens miljömedvetna konsumenter hjälper Skoghalls Bruk sina kunder att ersätta fossilbaserade material med förnybara, återvinningsbara och miljövänliga alternativ. De menar att allt som tillverkas av fossilbaserade material idag kan tillverkas av träd i morgon.

Visste du att även Tetra Pak har en anläggning på Stora Ensos område i Skoghall? De är världsledande inom process- och förpackningslösningar för livsmedel. Och levererar miljöriktiga produkter som varje dag når flera hundra miljoner människor världen över.

Nu har du, som medlem, chans att få ett studiebesök och en unik visning av fabriken. Det blir frukost, intervjuer och guidade rundturer. Träffen genomförs i samarbete med Hammarö kommun och Stora Enso.

Med på plats:

Marie Morin, platschef Stora Enso
Hans Olsson, teknisk chef Stora Enso
Daniel Hjalmarsson, processchef Tetra Pak

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER. Nätverksträffen är FULLBOKAD. Välkommen att skriva upp dig på reservlistan. Maila alexandra@handelskammarenvarmland.se

Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator