Värmland Nästa (Stockholm)

Är du en av de som funderar på att flytta tillbaka till Värmland? Tankar förändrar inte livet. Men den här träffen kanske gör det! Vi bjuder in till ett Värmlandshäng med en rad världsledande företag och hemvändare den 30 september i Stockholm.

Värmlandshäng i Stockholm

Datum:

Fredag 30 september, kl. 12.00-13.30 (Med möjlighet att stanna kvar och mingla fram till kl. 14.00).

Plats:
Uppdateras inom kort.
Pris:
Kostnadsfritt. Vi bjuder på lunch och fika.

Välkommen till Värmland Nästa. En lunchträff för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på de många karriärmöjligheter Värmland har att erbjuda.

Här träffar du företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat NWT Media, Branäsgruppen, Elvenite, Nordic Paper, Stretch Addera och Motillo. De söker kompetens inom bland annat IT, teknik, ekonomi, HR, marknad, kommunikation, webbutveckling, sälj, journalistik och inom hälso- och sjukvård.

Lägg där till de 1200 företag som vi på Handelskammaren Värmland representerar, samt ett antal rekryteringsföretag.

Lunch och mingel

Det kommer finnas gott om tid för dig som deltar att prata med oss, företagen som är med på plats och andra deltagare. Det blir ett värmlandshäng med trevliga samtal, nya kontakter. Och, vem vet, kanske ett jobberbjudande!

För vem?

Du kanske är född och uppvuxen i Värmland och går i flyttankar. Vill bredda ditt kontaktnät, eller bara är allmänt nyfiken. Oavsett vad, är du varmt välkommen att delta!

Bra kompetens får Värmland att växa! Och karriären finns i Värmland, det vet vi.

Hoppas att vi ses!

“Jag är själv hemvändare från Stockholm. Jag och min fru valde att flytta hem för 10 år sedan när vi väntade barn och då kändes det naturligt när vi har familjen här. Jag gillade Stockholm som stad och trivdes bra på jobbet. Men nu finns det inget som skulle få mig att flytta tillbaka till Stockholm. Det tar inte en timme att komma in till kontoret. Och man kommer hem i tid efter jobbet. Det går att få ihop hela livet utan att bara fokusera på jobbet. Det tycker jag absolut är fördelen här.”
Jakob Twedmark, E-commerce Advisor/ CEO, Motillo
“Det bästa med, och skillnaden mellan att bo i Värmland och i Göteborg där jag tidigare bodde är närheten till allting. Det är nära till staden, natur och landsbygd och inga långa bilköer till vare sig jobb eller fritidsaktiviteter. Det är också bra pris på boenden i förhållande till storstan. Människorna här i Värmland är också mycket trevliga och det finns gott om kultur och historia som jag gillar. ”
Josefine Ståhlberg, HR-direktör, Region Värmland
“Jag skulle säga att livet blir helt annorlunda av att bo i Värmland än i Stockholm eller någon annan storstad. Karlstad är den perfekta lilla storstaden. Jag har min tvillingbror i Stockholm och har sett på nära håll hur mycket han och hans familjs tid som går åt till logistik och transporter. Jobbar man och bor i Värmland har man nära till allt man behöver. Både vänner, nöjen och fritidsintressen. ”
Mathias Carling, CEO, Stretch Addera AB
Kontaktpersoner:

Mikael Björemo

Ansvarig marknad och event