Värmland Nästa (Stockholm)

Välkommen till Värmland Nästa den 4 februari i Stockholm. Ett värmlandshäng för dig som vill bredda ditt kontaktnät och är nyfiken på de många karriärmöjligheter Värmland har att erbjuda.

Värmlandshäng i Stockholm

Datum:

4 februari, kl. 12.00-13.30 (Med möjlighet att stanna kvar och mingla fram till kl. 14.00).

Plats:
Stockholms Handelskammare, Brunnsgatan 2
Pris:
Kostnadsfritt. Vi bjuder på lunch och fika.

Med en rad världsledande företag, var av flera gör stora investeringar, och en huvudort som växer så att det knakar, har Karlstad och Värmland mycket att erbjuda. Vi bjuder in till en lunch där du träffar företag inom olika branscher, samtliga på jakt efter duktiga medarbetare.

Du träffar företagsledare, HR-chefer och hemvändare från bland annat NWT Media, Branäsgruppen, Nordic Paper, EllevioStretch Addera och Motillo. Lägg där till de 1170 företag som vi på Handelskammaren Värmland representerar, samt ett antal rekryteringsföretag.

Lunch och mingel

Det kommer finnas gott om tid för dig som deltar att prata med oss, företagen som är med på plats och andra deltagare. Det blir ett värmlandshäng med trevliga samtal, nya kontakter. Och, vem vet, kanske ett jobberbjudande!

Antingen är du född och uppvuxen i Värmland och går i flyttankar, vill bredda ditt kontaktnät, eller bara är allmänt nyfiken. Oavsett vad, är du varmt välkommen att delta.

Hoppas att vi ses!

Kontaktpersoner:

Mikael Björemo

Ansvarig marknad och event