Young Professionals Värmland (fullbokat)

Är du ung, engagerad och vill utvecklas?

Nätverk för Young Professionals (fullbokat)

Datum:

22 september, klockan 09:00-12:00, med efterföljande lunch (första av fyra tillfällen)

Plats:
Handelskammaren Värmland, Tullhusgatan 1A, Karlstad, med möjlighet att delta på distans

I nätverket för Young Professionals är du välkommen oavsett yrkestitel eller roll. Det som är viktigt är att du är ambitiös och vill ta mer ansvar i framtiden. Young Professionals ger dig en kombination av kompetensutveckling och nätverk. Här får du möjlighet att utvecklas som person, medarbetare och ledare, samtidigt som du knyter värdefulla kontakter för framtiden.

Gruppen som starta upp 22 september är fullbokad. Är du intresserad av att vara med när vi startar upp nästa grupp? Skicka din intresseanmälan till Mikael Björemo, mikael@handelskammarenvarmland.se, eller Alexandra Pfeiffer, alexandra@handelskammarenvarmland.se.

Erfarenhetsutbyte, bollplank och nätverk

Under träffarna får du möjligheten att tillsammans med andra i samma situation bolla, diskutera och vrida och vända på frågor som kan komma upp i din vardag. Vi utbyter erfarenheter, åsikter och tankar. Det skapas också nya relationer – relationer som förhoppningsvis bidrar till att du och de andra deltagarna även i framtiden kommer kunna vara bollplank och stöd till varandra.

Intressanta föreläsare

Förutom det stora utbytet som sker mellan er som deltar har vi också med oss föreläsare och utbildare som delar med sig av  kunskap och insikter. Det kan vara någon som själv gjort resan från ambitiös nyanställd till vd, en entreprenör, en mental coach, en duktig ledare eller experter inom olika områden. Allt för att du ska få en skjuts i din fortsatta karriär.

Samtalsledare från Handelskammaren

Vid samtliga tillfällen deltar en nätverksledare från oss som är med och leder samtalen, men där du och övriga deltagare är aktiva och bidrar med inspel, frågor och erfarenheter. Det är dina och övriga deltagares förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas tema. Inför första träffen kommer du därför att bli kontaktad av oss.

Fyra tillfällen

Vi träffas vid totalt 4 tillfällen om 3-4 timmar per gång. Uppstart är den 22 september. Resterande tillfällen bokas sedan in gemensamt av dem som deltar. Formatet gör sig bäst när man ses fysiskt, men det kommer finnas möjlighet att delta digitalt.

 

Innehåll

22 september, Personlig utveckling

Vid första träffen har vi med oss Synnöve Orebjörksom driver Din Utveckling. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling, både med medarbetare och företagsledare. Under träffen får du som deltagare ökad självkännedom och  konkreta verktyg som du kan använda för att nå dina mål, både i yrkeslivet och privat.

Innehåll vid övriga tillfällen

Det är deltagarnas förväntningar och behov som styr nätverksträffarnas tema. Därför kommer innehållet att byggas efter vad deltagaran efterfrågar. Exempel på innehåll kan vara:

  • Personlig utveckling
  • Ledarskap
  • Medarbetarskap
  • Affärsutveckling
  • Personligt varumärke
  • Innovation
  • Entreprenörskap
  • Konflikthantering

För vem?

Young Professional-nätverket vänder sig till dig som är född 1990 eller senare. Om du jobbat ett tag, är ganska ny i yrkeslivet eller precis har tagit examen spelar ingen roll. Det viktiga är att du är ambitiös, vill utvecklas och ta en större roll i yrkeslivet!

Utbildare:

Synnöve Orebjörk

Kognitiv beteendeterapeut och handledare inom Utvecklande ledarskap

Synnöve Orebjörk har under över 10 års tid hjälpt både ledare, medarbetare och team att utvecklas och nå sina mål.

Kontaktpersoner:

Mikael Björemo

Ansvarig marknad och event