Nyhet
| 2020-06-04

Så mår företagen i Värmland

Alla vi som arbetar på Handelskammaren har under våren haft över 1200 samtal med er - hoppfulla, innovativa, oroade, uppgivna och sorgliga. Huvuddragen av det som ni berättat för oss finner du i denna rapport, den sjätte i ordningen.

UPPDATERAD: Läs sammanställningen Så mår företagen i Värmland

Sammanställningen är en ögonblicksbild av coronavirusets konsekvenser för företagen i Värmland: hur ni mår, hur det går för er och vad ni tror om tiden framöver. Vi skickar den kontinuerligt till beslutsfattare regionalt och nationellt och vi för samtal kring den för att lyfta de behov som ni har.

För att du ska få en överblick över hur det går för dina företagsvänner i Värmland kan du nu själv ta del av sammanställningen. Den är inte komplett men ger förhoppningsvis en indikation om läget.

Se den som en samling företagsröster som ger en ögonblicksbild. Ert fokus, de utmaningar som ni står inför och de möjligheter som öppnas har hittills förändrats snabbt. Vi vill även understryka att det finns massor av företag som går bra, där arbetet löper på, förfrågningar kommer in och som kanske också har hittat nya erbjudanden i en tid där nya behov uppstår.

Återigen – tack för att du kämpar på och bidrar med det du kan. Vi lovar att göra det vi kan för att stötta dig.

Vännerna på Handelskammaren Värmland

Läs också:

Information för företag om COVID-19

Händer på Handelskammaren