Nyhet
| 2020-12-22

Tack för i år!

Vilket otroligt omtumlande år detta har varit. Men så inspirerande och berörande det också har varit att ta del av hur du och alla andra medlemmar i Handelskammarnätverket pratat om att kavla upp ärmarna, ta fram snöskorna, orka lite till, hitta nya vägar och framför allt om att bry sig, att hjälpa varandra och att ta sig framåt tillsammans.

Den känslan tar vi med oss in i 2021 när vi på Handelskammaren laddar inför ett nytt år som är allt annat än förutsägbart. För Värmlands framtid skapas nu, av oss alla. Och tillsammans är vi, Handelskammaren, över 1100 företag och organisationer som bryr oss om Värmland. Visste du att det omräknat är hälften av alla anställda här?

Oavsett om du har det riktigt tufft nu, om det rullar på eller om du går mot ett rekordår, så jobbar vi för att göra skillnad för dig och alla andra företag i Värmland. Vi vill att Värmland ska vara en dragningskraft. Att världen ska känna av oss. Och att kunskapen och hållbarheten ska ena oss. Därför jobbar vi för att fler människor och företag ska välja Värmland. För fler globala företag. Och för fler teknikstarka och hållbara företag.

Det gör vi genom att fortsätta dela med oss av inspirerande berättelser, kunskap och mod från Värmland. Och vi kommer fortsätta att berätta om hur ni mår och driva på i frågor om vad som behövs här och nu - samtidigt som vi med en samlad röst jobbar med de långsiktiga frågorna för Värmlands framtid. Vi gör det vi kan för att du ska kunna göra det du gör, i många år framöver.

Vi har precis som många av er andra företag ställt om och anpassat oss. Just nu ser du det exempelvis i våra lägesanalyser, skapade för att snabbt kunna ge ett beslutsunderlag och en omvärldsspaning i en orolig tid, och i att mötesplatsen Handelskammaren är digital. Saknar du att hänga med alla andra roliga, smarta och inspirerande medlemmar är möjligheten bara ett länkklick bort och vi hoppas att vi ses framöver på våra nätverksträffar, webbinarier och utbildningar.

Det är inte alltid lätt att veta hur vi ska tacka dig som medlem för det fantastiska arbete som du gör och för det som du dessutom bidrar till genom ditt medlemskap. Men tack - genom dig kan Handelskammaren vara en röst, en mötesplats och en internationell hubb att räkna med. Utan dig är vi ingenting. Tillsammans är vi allt.

Med önskan om en god jul och ett gott nytt år!
Vännerna på Handelskammaren Värmland