Nyhet
| 2020-05-26

Uppdaterad webbplats!

Vi har byggt om vår webbplats från grunden så att den tekniskt håller för framtiden. Vi passade då också på att ge den ett ansiktslyft och göra den lite enklare och trevligare för dig att använda. Vi har exempelvis lagt till lite fler sökmöjligheter i vårt medlemsregister och gjort vår kalender och vårt utbildningsutbud lättare att hitta i. 

I ett första läge har vi tagit bort Mina sidor samt möjligheten att publicera nyheter och events på vår webb. De förra lösningarna användes tyvärr av få medlemmar och det var också för få som tog del av medlemsnyheterna och medlemseventen för att skapa en riktig nytta för dig som medlem. Vi funderar nu istället på hur vår nya webb ska kunna skapa ännu bättre värde! Har du några tankar och idéer? Hör gärna av dig och bolla dem med oss!

Välkommen in!

Varför kan jag inte längre lägga upp egna nyheter/event? Hur loggar jag in på Mina sidor?

I samband med att vi byggde en ny webb så har vi i ett första läge har tagit bort Mina sidor samt möjligheten att publicera nyheter och events på vår webb. De lösningarna som vi hade förut användes tyvärr av få medlemmar och det var också för få som tog del av medlemsnyheterna och medlemseventen för att skapa en riktig nytta för dig som medlem. Om du ska ta dig tiden och publicera något genom oss så vill vi ju såklart att du ska få lön för mödan!

Vi funderar nu istället på hur vår nya webb ska kunna skapa ännu bättre värde! Har du några tankar och idéer? Hör gärna av dig och bolla dem med oss!

Jag hittar inte XX-eventet?

Kan det vara så att du har ett filter igång? Högst upp hittar du ett flertal olika kategorier. Är någon av dessa blåmarkerad har du filtrerat din sökning på en viss kategori. Klicka ur den blåmarkerade kategorin, så visas istället samtliga aktiviteter!

Ingela Larsson

Kommunikationsansvarig