Nyhet
| 2020-12-11

Vi vet...

Med bara några få veckor kvar på ett av de märkligaste och mest utmanande åren någonsin är vi många som helst bara vill tänka på skumtomtar, återhämtning framför en brasa och kanske lite skidor om vädret tillåter.

Men vi vet också att med ett nytt år kommer ny energi och att vi under 2021 kommer att vilja och behöva vara så bra vi bara kan. För att företag ska kunna utvecklas behövs medarbetare som gör det möjligt. Därför är det klokt att investera i kunskap, inspiration, motivation och nätverk. Som vanligt finns vi på plats för att stötta dig i den omställning och kompetensutveckling som du och ditt företag behöver!

Vår kalender inför våren börjar ta form - du hittar den här!

Ta en titt bland våra utbildningar, webbinarier och nätverk – kanske hittar du redan nu något som du inte vill missa?

Vad vill du veta mer om?

Vi hoppas att du vill vara med och fortsätta att bygga upp den, med inspel och önskemål kring vad du och dina kollegor vill lära er mer om under nästa år! Hör gärna av dig med dina tips och önskemål!

Kunskap, erfarenhetsutbyte och värdefulla kontakter

Våra verksamhetsnära utbildningar är resultatet av hundratals samtal och möten med värmländska företag – och fokuserar på de behov och önskemål som faktiskt finns. I vår tar vi bland annat avstamp i det som ni medlemmar pekat ut som de viktigaste frågorna inför 2021. Välkommen att utveckla både dig själv och ditt företag!

Här hittar du ett axplock: