Vem ska tilldelas Brostipendiet 2018?

Nu är det dags att rösta på din favorit!

Medlemsföretag i Kristinehamn har under året kunnat nominera kandidater till Brostipendiet – ett stipendie som ska tilldelas ett medlemsföretag i Handelskammaren Värmland Lokalavdelning Kristinehamn. Syftet med stipendiet är att premiera ett engagerat företag som visat positiva egenskaper som engagemang, kreativitet, nytänkande och vilja till samarbete och utveckling.

Som representant för ett medlemsföretag i Kristinehamn kan du, till och med den 16 november, rösta på din favorit bland de fyra företag som nominerats. En röst, per varje medlemsföretag,  och du röstar via formuläret på denna sida.

”Brostipendiet 2018” delas ut vid årets sista frukostmöte i Handelskammaren Värmland Lokalavdelning Kristinehamn, fredagen den 7 december.

De nominerade är:

Motala Verkstad Group AB

Tar en 170-årig tillverkningstradition i Kristinehamn vidare in i framtiden.

Oliveriet

Nya idéer med mat, kurser, bokcirklar mm. Ett lyft för Kristinehamns centrum.

P Ekman Invest

Patrik är en inbiten entreprenör som ständigt hittar nya möjligheter. Vad gäller evenemangsdelen av hans företag så har han, vid stora evenemang (där han står för tält och toaletter) detta år även bjudit in två andra Kristinehamnsföretag att närvara – Lindströms och Wermlands Brygghus. Patrik har sett värdet av att komma med en helhetslösning som sticker ut och är annorlunda jämfört med mainstream. Vad gäller hotellbiten så har han nu fått till stånd ett samarbete med City Hotell som ger honom möjlighet att ta emot en hel busslast. Bra för båda hotellen. Patrik är engagerad, drivande och kreativ. Han skapar många jobb i stan och syns över hela landet.

Wermlands Brygghus

Wermlands Brygghus har satt Kristinehamn på ölkartan genom att starta Värmlands första hantverksbryggeri i modern tid.

 

 

Information & Anmälan

Rösta på Brostipendiet 2018

  • Dina uppgifter

  • RÖSTA

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail