Lokalavdelningar

I Arvika, Karlstad och Kristinehamn finns våra tre lokalavdelningar. De är alla sprungna ur företagarföreningar på orten och drivs av ett starkt lokalt engagemang. Lokalavdelningarna verkar för ett ökat och närmare samarbete mellan företagen och kommunerna och här arbetar man med lokala frågor. Fokus ligger på att nätverka och att dela erfarenheter med andra företag på orten och i Värmland.

Lokalavdelning Arvika/Eda

Lokalavdelning Arvika bildades 1998 då Arvika Företagsgrupp blev en del av Handelskammaren Värmland. Andra tisdagen i varje månad bjuder lokalavdelning Arvika/Eda in till frukostmöte med företagspresentationer av lokala företag.

Läs mer

Frukostträffarna i Arvika är mycket populära och alltid välbesökta. Under träffarna får du ta del av intressant intervjuer med lokala företag, senaste nytt från Arvika kommun och möjlighet att presentera dig för övriga deltagare. Dessutom ser vi alltid till att ha gott om tid för nätverkande.

Vidare bjuder lokalavdelningen på en traditionsenlig försommarsegling på Glafsfjorden, med grillning, mingel och svensk sommar på programmet. Arrangemanget kan ordnas tack vare att flera medlemsföretag ställer upp med sina båtar.

Representanter i Lokalavdelning Arvika/Eda

Mats Wahlstedt, Motorkompaniet i Arvika AB, ordförande
Carl-Olov Persson, Westmatic i Arvika AB
Cajsa Nyberg, Westra Wermlands Sparbank Arvika
Martin Fernlöf, Arvika Ugnsmakeri AB
Berit Anderson, Antiphon AB
Jan Kristiansson, Nordea Arvika
Mikael Björkholtz, High Tech Welding Team AB
Eva Johansson, Handelskammaren Värmland

Lokalavdelning Karlstad

Lokalavdelning Karlstad bildades vid årsskiftet 2004/2005, efter att Företagsgruppen Karlstad beslutat sig för att bli en del av Handelskammaren Värmland. Första tisdagen i varje månad bjuder lokalavdelning Karlstad in till populära frukostmöten, med ett 100-tal deltagare.

Läs mer

Varje frukost har ett tema, det kan vara allt från flyg och kompetensförsörjning till årskrönika och innovation. Under träffarna får du ta del av intressant intervjuer med lokala företag. Du får också senaste nytt från Handelskammaren Värmland och Karlstads kommun.

I juni varje år bjuder lokalavdelning Karlstad in till Sommarfest. Här träffar du gamla och nya företagsvänner under lättsamma och trevliga former.

Representanter i Lokalavdelning Karlstad

Arman Teimouri, Visit Karlstad, ordförande
Kicki Fridh, Nordea
Rickard Rydahl, Ombildningskonsulterna
Magnus Kihlström, Make My Day
Annica Åman, Valmet AB
Hanna Åkerstedt, First Hotel River C
Tomas Skeppstedt, Karlstads kommun
Frida Johansson, Handelskammaren Värmland

Lokalavdelning Kristinehamn

Lokalavdelning Kristinehamn bildades 2006, efter att den lokala företagssammanslutningen BroGruppen beslutat sig för att bli en del av Handelskammaren Värmland. Lokalavdelning Kristinehamn bjuder regelbundet in till populära och välbesökta frukostmöten.

Läs mer

Vid varje möte bjuds det på frukostbuffé och halvtimmeslångt mingel, där deltagarna har chansen att både våra befintliga kontakter och hitta nya affärspartners. Du får också lyssna till intressanta intervjuer med lokoala företagare och senaste nytt från Kristinehamns Kommun. 

Representanter i Lokalavdelning Kristinehamn

Katarina Hagberg, Värmlands Bil i Kristinehamn AB, ordförande
Ricard Ohlsson, HÄRDtekno AB
Patrik Olsson, Olsson Cleaning Technology
Henrik Gillisson, LBC Logistik AB
Lars-Johan Mårgård, Rolls-Royce AB
Jenny Svensson, Italia Food Travel
Lars-Ove Nilsson, Granngården AB
Christina Skan, Wermlands Brygghus AB
Katarina Lidén, Charterbuss AB
Karolina Nilsson, Handelskammaren Värmland

jail