Företagsanpassade utbildningar

Vad roligt att du är intresserad av en företagsanpassad utbildning som vi skräddarsyr för att passa just ditt företags behov!

Tillsammans med handplockade experter inom sina områden erbjuder vi dig, dina medarbetare och ditt företag verksamhetsnära utbildningar och en möjlighet att utvecklas och skapa förutsättningar för att växa, både som individ och företag!

En stor fördel med en företagsanpassad utbildning är att olika roller och funktioner på företaget kan delta på en och samma utbildning, samtidigt, vilket skapar en gemensam samsyn inom området som gås igenom. En annan fördel är att frågor specifika för företaget kan lyftas och diskuteras utanför den vardagliga operativa verksamheten och tid är avsatt för att tillsammans kunna ta nästa steg, oavsett om det handlar om exempelvis sakfrågor, arbetsuppgifter i vardagen, nya rutiner och processer, nya arbetssätt, affärs, team- eller personlig utveckling.

Ingen utmaning och möjlighet är den andra lik. Vi skräddarsyr våra utbildningar tillsammans med våra experter, med fokus på era specifika behov och förutsättningar.

Vi har möjlighet att erbjuda kvalitativa utbildningar inom många olika områden!

Så här går det till

  • Börja med att kolla i vårt program om det finns någon utbildning som du är intresserad av (utbildningen utgår sedan alltid från era behov och formas i samtal med föreläsaren).
  • Meddela oss vilka utbildningar du är intresserad av via mail eller telefon (se kontaktuppgifter nedan).
  • Vi återkopplar till dig med ett samtal, diskuterar innehåll och ger dig en en offert.
  • I god tid innan utbildningsdagen prioriterar du och föreläsaren vilka frågor som är viktigast för er.
  • Föreläsaren kommer till ditt företag och utbildar. Alternativt kan ni, i mån av plats, låna lokal utan kostnad hos Handelskammaren.
  • Efter utbildningen, om ni vill ha rekommendationer, företagsspecifika lathundar eller ytterligare konsulttjänster debiteras detta enligt överenskommelse, på löpande räkning.

Har ni behov av andra utbildningar än de som finns i vårt program, så tveka inte att höra av dig! Vi kan troligen ordna med den utbildningen också!

Vi utbildar det värmländska näringslivet!

Kontaktperson

Utbildningsansvarig

Helena Englund
054-22 14 81 072-561 40 85

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail