Företagsanpassade utbildningar

Tillsammans med handplockade experter inom sina områden erbjuder vi dig, dina medarbetare och ditt företag verksamhetsnära utbildningar. En möjlighet att utvecklas och skapa förutsättningar för att växa, både som individ och företag!

Vad roligt att du är intresserad av en företagsanpassad utbildning som vi skräddarsyr för att passa just ditt företags behov!

En stor fördel med en företagsanpassad utbildning är att olika roller och funktioner på företaget kan delta på en och samma utbildning, samtidigt, vilket skapar en gemensam samsyn inom området som gås igenom. En annan fördel är att frågor specifika för företaget kan lyftas utanför den vardagliga operativa verksamheten. Tid är avsatt för att tillsammans kunna ta nästa steg, oavsett om det handlar om exempelvis sakfrågor, arbetsuppgifter i vardagen, nya rutiner och processer, nya arbetssätt, affärs, team- eller personlig utveckling.

Vi har möjlighet att erbjuda skräddarsydda utbildningar inom många olika områden!

Vi skräddarsyr efter dina önskemål

Vi kan företagsanpassa alla de utbildningar som vi erbjuder inom Handelskammarens program samt även skräddarsy andra utbildningar inom internationell handel. Du finner de de moduler som vanligtvis brukar ingå i de företagsanpassade kurserna på området Internationell handel nedan.

Företagsanpassad utbildning - såhär går det till!

  • Börja gärna med att kolla i vårt program om det finns någon utbildning som du är intresserad av (utbildningen utgår sedan alltid från era behov och formas i samtal med utbildaren). Du kan också välja en eller flera moduler utifrån de ämnen som vi vanligtvis brukar ingå i de företagsanpassade kurserna på området Internationell handel.
  • Meddela oss vilka utbildningar du är intresserad av via mail eller telefon (se kontaktuppgifter nedan).
  • Vi hör av oss till dig för att höra mer om vad ni behöver och ger dig sedan ett förslag på upplägg!
  • I god tid innan utbildningen startar för vi dialog för att se om något mer i innehåll eller upplägg behöver anpassas, för att det ska bli än mer verksamhetsnära.
  • Föreläsaren kommer till ditt företag och utbildar eller om ni vill låna lokaler hos oss på Handelskammaren, så går det också bra. Att köra utbildningen digitalt eller digifysiskt funkar också för de flesta upplägg alldeles utmärkt!
  • Efter utbildningen, om ni vill ha rekommendationer, företagsspecifika lathundar eller ytterligare konsulttjänster debiteras detta enligt överenskommelse.

Ingen utmaning är den andra lik

Vi skräddarsyr våra utbildningar tillsammans med våra experter, med fokus på era specifika behov och förutsättningar.

Är du intresserad av en företagsanpassad utbildning?

Svarar du Ja återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt.

Helena Englund arrangerar affärsmässig utbildning för företag

Helena Englund

Utbildningsansvarig