Företagsanpassad utbildning

Tillsammans med handplockade experter inom sina områden erbjuder vi dig, dina medarbetare och ditt företag verksamhetsnära utbildningar och en möjlighet att utvecklas och skapa förutsättningar för att växa, både som individ och företag!

Företagsanpassad utbildning

Vad roligt att du är intresserad av en företagsanpassad utbildning som vi skräddarsyr för att passa just ditt företags behov!

En stor fördel med en företagsanpassad utbildning är att olika roller och funktioner på företaget kan delta på en och samma utbildning, samtidigt, vilket skapar en gemensam samsyn inom området som gås igenom. En annan fördel är att frågor specifika för företaget kan lyftas och diskuteras utanför den vardagliga operativa verksamheten. Tid är avsatt för att tillsammans kunna ta nästa steg, oavsett om det handlar om exempelvis sakfrågor, arbetsuppgifter i vardagen, nya rutiner och processer, nya arbetssätt, affärs, team- eller personlig utveckling.

Vi har möjlighet att erbjuda kvalitativa utbildningar inom många olika områden!

 

Så här går det till

  • Börja med att kolla i vårt program om det finns någon utbildning som du är intresserad av (utbildningen utgår sedan alltid från era behov och formas i samtal med utbildaren).
  • Meddela oss vilka utbildningar du är intresserad av via mail eller telefon (se kontaktuppgifter nedan).
  • Vi återkopplar till dig, diskuterar innehåll och ger dig en offert.
  • I god tid innan utbildningsdagen för vi dialog för att se om något i innehåll eller upplägg behöver justeras lite till beroende på vad som hänt hos er efter vår första kontakt.
  • Föreläsaren kommer till ditt företag och utbildar. Alternativt kan ni, i mån av plats, låna lokal utan kostnad hos Handelskammaren. Eller om ni hellre vill köra det digitalt.
  • Efter utbildningen, om ni vill ha rekommendationer, företagsspecifika lathundar eller ytterligare konsulttjänster debiteras detta enligt överenskommelse.
  • Ingen utmaning och möjlighet är den andra lik. Vi skräddarsyr våra utbildningar tillsammans med våra experter, med fokus på era specifika behov och förutsättningar.
  • Har ni behov av andra utbildningar än de som finns i vårt program, så tveka inte att höra av dig! Vi kan troligen ordna med den utbildningen också!
Kontaktpersoner:
Helena Englund arrangerar affärsmässig utbildning för företag

Helena Englund

Utbildningsansvarig