Företagsanpassad utbildning

Tillsammans med handplockade experter inom sina områden erbjuder vi dig, dina medarbetare och ditt företag verksamhetsnära utbildningar och en möjlighet att utvecklas och skapa förutsättningar för att växa, både som individ och företag!

Företagsanpassad utbildning

Datum:

Vi anpassar datum utifrån era önskemål.

Plats:
Föreläsaren kommer till ditt företag och utbildar. Alternativt kan ni låna lokal hos Handelskammaren, eller om ni vill köra det digitalt.

Vad roligt att du är intresserad av en företagsanpassad utbildning som vi skräddarsyr för att passa just ditt företags behov!

En stor fördel med en företagsanpassad utbildning är att olika roller och funktioner på företaget kan delta på en och samma utbildning, samtidigt, vilket skapar en gemensam samsyn inom området som gås igenom. En annan fördel är att frågor specifika för företaget kan lyftas och diskuteras utanför den vardagliga operativa verksamheten. Tid är avsatt för att tillsammans kunna ta nästa steg, oavsett om det handlar om exempelvis sakfrågor, arbetsuppgifter i vardagen, nya rutiner och processer, nya arbetssätt, affärs, team- eller personlig utveckling.

Varje utbildning utgår från era behov

Innan utbildningen kursen prioriterar du och föreläsaren vilka frågor som är viktigast för er.

vårt program finner du flera olika utbildningar att välja mellan och du  även välja en eller flera moduler utifrån de ämnen som vi vanligtvis brukar ingå i de företagsanpassade kurserna på området Internationell handel.

Så här går det till

  • Börja med att kolla i vårt program om det finns någon utbildning som du är intresserad av (utbildningen utgår sedan alltid från era behov och formas i samtal med utbildaren). Eller välj en eller flera moduler utifrån de områdena vi vanligtvis brukar ha utbildning inom när det gäller internationell handel.
  • Meddela oss vilken utbildning eller modul du är intresserad av via mail eller telefon (se kontaktuppgifter nedan).
  • Vi återkopplar till dig och ger dig ett förslag och offert.
  • I god tid innan utbildningsdagen för vi  även dialog för att se om något i innehåll eller upplägg behöver anpassas än mer för att utbildningen ska bli så verksamhetsnära som möjligt.
  • Föreläsaren kommer till ditt företag och utbildar. Alternativt kan ni, i mån av plats, låna lokal utan kostnad hos Handelskammaren. Eller om ni hellre vill köra det digitalt.

Vi skräddarsyr våra utbildningar tillsammans med våra experter, med fokus på era specifika behov och förutsättningar!

 

Är du intresserad av en företagsanpassad utbildning?

Svarar du Ja återkommer vi till dig med en offert så snart som möjligt.
Kontaktpersoner:
Helena Englund arrangerar affärsmässig utbildning för företag

Helena Englund

Utbildningsansvarig