Trade Talks: Sydafrika

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Den 17 maj fokuserar vi på Sydafrika.

Trade Talks: Sydafrika

Datum:

17 maj 2022. 09.00-10.30

Plats:
Digitalt
Pris:
1495 kronor per person exkl moms för medlemmar och 1995 kronor per person exkl moms för övriga. I priset ingår tillgång till samtliga Trade Talks under 2022.
Sista registreringsdagen har passerat.

Sydafrika, med en befolkning på drygt 60 miljoner, är fortsatt en av de mest drivande och produktiva marknaderna i Afrika. Landet är den andra största ekonomin på kontinenten, efter Nigeria, och den mest industrialiserade nationen i Sub-Sahara Africa. Många svenska bolag, inom alla sektorer, finns etablerade här sedan länge.

EU är fortfarande en av Sydafrikas viktigaste handels och investerings partner och mycket goda handelsvillkor existerar mellan Sydafrika och EU. Sydafrika är en viktig tillväxtekonomi och en naturlig inkörsport till resten av södra Afrika, med en befolkning runt 350 miljoner, underlättat av det nya interkontinentala frihandelsavtalet, AfCFTA.

Är du nyfiken på Sydafrika som din nästa marknad eller hur du kan vidareutveckla och växa din marknad i södra Afrika? Anmäl dig till Trade Talks.

På Scen

Eva Shaw, Managing Director, Advance International Business Development
Vi kommer att engagera och lyssna till en i Sydafrika väletablerad ekonom
1-2 fallstudier kommer presenteras av svenskt/a bolag på plats

 

Vad är Trade Talks?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 6 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Trade Talks en prenumerationstjänst

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webbinarium med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webbinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Innan varje webbinarium kommer de som köpt en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webbinaium via vår onlinetjänst.

Trade Talks ger dig följande marknader:

17 Maj | Sydafrika
22 Juni | UK
September | Finland
13 Oktober | Sydkorea
9 November | USA
December | Mellanöstern / Saudi

Du kan närsomhelst under året köpa vår prenumerationstjänst, priset är alltid detsamma då du och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

 

VI STÅR BAKOM TRADE TALKS


Sista registreringsdagen har passerat.