Trade Talks: Sydkorea

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Sydkorea.

Trade Talks: Sydkorea

Datum:

13 oktober 2022, 09.00-10.30

Plats:
Digitalt
Pris:
1495 kronor per person exkl moms för medlemmar och 1995 kronor per person exkl moms för övriga. I priset ingår tillgång till samtliga Trade Talks under 2022.

Sydkorea har genom sitt fokus på internationell handel tagit positionen som ett av Asiens mest utvecklade och växande länder.
Marknadens storlek och tillväxttakt har gjort landet är intressant för svenska företag. Idag är Asien är Sveriges tredje största exportmarknad.

Sydkorea är numera också en stark industrination, medlem i OECD och räknas som en av världens mest snabbväxande ekonomier.

Du får en uppdaterad bild över Sydkoreas utveckling och affärsmöjligheter inom olika branscher som är på frammarsch samt vägledning i vad du behöver tänka på för att ta sig in på denna växande marknad.

PÅ SCEN

Johan Chun, Trade & Invest Commissioner, Business Sweden
Fler gäster tillkommer.

Vad är Trade Talks?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare.

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 6 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk.

För vem?

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Trade Talks en prenumerationstjänst

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webbinarium med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webbinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Innan varje webbinarium kommer de som köpt en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webbinaium via vår onlinetjänst.

Trade Talks ger er följande marknader:

17 Maj | Sydafrika
22 Juni | UK
September | Finland
13 Oktober | Sydkorea
9 November | USA
December | Mellanöstern / Saudi

Du kan närsomhelst under året köpa vår prenumerationstjänst, priset är alltid detsamma då du och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

 

VI STÅR BAKOM TRADE TALKS