Frukostträff i Karlstad

Välkommen på frukostträff i Karlstad!

Frukostträff i Karlstad

Datum:

Tisdag 19 mars 2024, kl. 08.15 - 09.15

Plats:
Scandic Winn, Karlstad och digitalt via Zoom. FULLT PÅ SCANDIC WINN. mejla info@handelskammarenvarmland.se för väntelista eller anmäl dig digitalt nedan.
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Vi börjar känna värmen komma och höra fåglarna kvittra🌼 Vad passar då inte bättre än en frukostträff i Karlstad?! Den 19 mars kommer du lära dig en hel del om näringslivets förberedelser för kris, klimatkontrakt och hur det är att ta över rollen som VD efter en av grundarna . Sist men inte minst: vi träffas, bygger relationer och har en inspirerande morgon tillsammans!

 

Jan-Olof Olsson, MSB, enheten för försörjningsberedskap
Totalförsvar, civilplikt och samhällsviktig verksamhet? Vad gäller för just din organisation och bransch? Med hjälp av MSB:s Jan-Olof Olsson reder vi ut begreppen och får veta vad som förväntas av det privata näringslivet vid en kris eller ett krig.

Henric Barkman, Miljöstrateg Karlstad Kommun
Karlstad är en av 23 utvalda städer som får stöd av Viable Cities Vinnova och Energimyndigheten för att vara en föregångare i klimatarbetet. Vad innebär det och hur kan det värmländska näringslivet dra nytta av denna satsning? Miljöstrateg Henric Barkman är med oss på scenen och förklarar.

Esmeralda Wallin, Hållbarhetssamordnare KAMIC
Med kunskap och engagemang skapar KAMIC kundnytta och ett tryggare och säkrare samhälle – både i Sverige och Finland. Vi pratar bland annat nödbelysning, utrymningslarm och andra ljus- och säkerhetsprodukter med Esmeralda Wallin. Och självklart en hel del hållbarhet.

Carita Nero, VD Klaravik
Framgångssagan Klaravik AB grundades för tolv år sedan. Carita Nero har varit med på hela resan och den första mars klev hon in i VD-rollen. Vad var Klaravik när Carita började jämfört med idag? Vad har varit framgångsfaktorer och hur ser hon på framtiden?

Hoppas att vi ses👋

FULLT PÅ SCANDIC WINN mejla info@handelskammarenvarmland.se för väntelista eller anmäld dig att delta digitalt.

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Internationell handel

Sofia Strindholm

Projektledare Event