Affärsresan 2024

Den 23-24 maj är det återigen dags för ett event skapat för, med, och av Värmlands fantastiska näringsliv. Här är du stjärnan och tillsammans skapar vi Föreställningen om Värmland!

Haka på en galet kul resa full av inspiration, erfarenhetsutbyten, aktiviteter, en fantastisk föreställning och givande möten! På Affärsresan får du chansen att boostas och vara en del av något stort. Lyssna på hur andra företag tacklat sina utmaningar, utforska olika vägar till succé och knyt värdefulla affärskontakter. Här bygger du samarbeten och suger åt dig kunskap från både kollegor och konkurrenter. Vi tar oss till Selma Spa i sagolika Sunne, där vi tillsammans skapar Föreställningen om Värmland.

Dessa är några av dom du möter under dygnet

Linnea Granqvist, CSR ansvarig, Granqvist Sportartiklar

Om generationsväxling och den fyrtioåriga resan där man lyckats skapa världens bästa skidhandske som idag syns på såväl skidåkarstjärnor till motionärer. Världen över.

Joacim Lundin, copywriter Advant

Superkreativ norrlänning som kommer att navigera och hjälpa oss, att förstå och förbereda för hur AI kommer att påverka yrkesroller och det Värmländska näringslivet i stort och smått.

Nils Andersson & Mikaela Kottulinsky

Kanske vill du passa på att testa dina rally "skills" tillsammans med Nils Andersson & Mikaela Kottulinsky under dygnet?


Sagt om Affärsresan:

Ett superkul dygn! Jag har träffat en massa fantastiska människor så klart, men också fått en boost och sett allt bra vi gör och kommer att göra i Värmland.
Anders Thorén, kommunikationschef Löfbergs
Det har varit helt fantastiskt roligt. Största behållningen är alla människor man träffar och kontakter man knyter. Det har också varit väldigt inspirerande och roliga föreläsare. Två superbra dagar verkligen!
Linn Nilsson, Attityd
Äntligen! Helt fantastiskt att bara få träffa alla underbara människor och att få nätverka och utbyta tankar och idéer. Ett fantastiskt dygn!
Sara Magnusson, Qtym AB
Jag tycker det har varit ett fantastiskt dygn! Och vad jag har skrattat! Ni på Handelskammaren har ett enastående helhetstänk. Jag kommer komma tillbaka!
Ulrika Frykestam, DLXA
Så mycket värme, sammanhållning, framtidstro och kärlek för Värmland och alla människor som verkar här.
Anna Nilsson, Länsförsäkringar Värmland
Vilka talare, vilken inspiration och vilka berättelser om Värmland! Hoppas det blir fler gånger.
Sven Erik Månsson, Poolwater
Ett dygn fyllt med hopp, kärlek, framtidstro, inspiration, engagemang, glädje och möten.
Marie Niljung, Niljung Future AB
Bästa resan hittills. Inspirerande talare, intressanta nätverk och en fantastisk avslutning!
Mats Warnqvist, Askalon
Vilket kanondygn! Platsen, maten, föreläsningarna och människorna. Grymt!
Emelie Johannesson, Effect Management
Imponerande! Jag blir stolt över att vara en del av detta och att vara värmlänning.
Carl-Olov Persson, Westmatic

Värmlands nya historia skrivs nu, av oss. Varje dag är du med och formar berättelsen om vårt näringsliv. Hur tycker du att den ska låta?

Har du några frågor om Affärsresan? Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Sofia Strindholm

Affärsutvecklare och ansvarig Event & Mötesplatsen
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator