Om oss

Handelskammaren Värmland är en regional och oberoende medlemsorganisation. Vi arbetar för att utveckla det värmländska näringslivet. Tillsammans med våra medlemsföretag skapar vi ökad tillväxt, konkurrenskraft och lönsamhet i länet.

Vi inspirerar, stöttar och skapar nya affärer

Som medlem får du tillgång till en viktig mötesplats där du kan inspireras, knyta kontakter och göra affärer. Med Värmland, Sverige och världen.

Genom oss får du olika typer av affärsstöd, som stärker både dig och ditt företag. Och vi erbjuder fördjupad kunskap och service till dig som har en internationell verksamhet.

Lokalavdelningar för ökat och närmare samarbete

Vi har lokalavdelningar i Arvika, Karlstad och Kristinehamn. Läs mer här.

Vi påverkar

Handelskammaren Värmland är näringslivets röst. Utifrån medlemmarnas perspektiv arbetar vi med att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen.

Under 2019 fortsätter vi jobba för ett attraktivt och tillgängligare Värmland, med bra kommunikationer både för pendlare, affärsresenärer och gods, och vi ska jobba hårt för att skapa bättre förutsättningar för er att hitta medarbetare med kompetenser som får era företag att utvecklas och växa både i dag och i framtiden. Här kan du läsa om våra fokusområden och vad vi jobbar med just nu.

– Det går bra för Värmland men det värmländska näringslivet behöver bättre förutsättningar för att skapa långsiktig konkurrenskraft i en global värld, det arbetar vi för.

Håkan Thorell, styrelseordförande Handelskammaren Värmland

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail