Vi tror på nätverk

Boka din plats på våra kommande nätverksträffar!

Gå med i vårt storföretagsnätverk

Är du vd eller platschef på ett företag med över 100 anställda? Vill du bli en del av ett kompetenshöjande nätverk där ledande personer på spännande företag samlas och utbyter erfarenheter? Då är Storförteagsnätverket något för dig.

Branschöverskridande nätverk i Karlstad

Som medlem är du en del av ett branschöverskridande nätverk av 1200 företag och varannan värmlänning som går till jobbet. Varje dag. Varmt välkommen till höstens nätverksträffar och yrkesnätverk!

Fler nätverk och mötesplatser

Vi har flera mötesplatser och nätverk med olika innehåll, gruppsammansättningar och teman. Tillsammans ses vi på olika mötesplatser och bidrar till erfarenhetsutbyten, skapandet av nya relationer och, vem vet, kanske en och annan affär? Vi har ett brett urval av olika nätverk, ta en titt och anmäl dig till det som passar just dig! 

ERFARENHETSNÄTVERK

Dela kunskap och erfarenhet

I våra erfarenhetsnätverk har du möjlighet att delta i spännande diskussioner tillsammans med upp till tio personer åt gången. Tänk dig alla de insikter och perspektiv du kommer att få tillgång till!

Det bästa är att åsikterna, perspektiven och erfarenheterna i gruppen kommer att vara både lika och olika dina egna. Detta innebär att du kommer att kunna dela med dig av din kunskap och erfarenhet samtidigt som du blir inspirerad och utmanad av nya idéer och synsätt.

Vi vet att tiden är värdefull, men att delta i dessa nätverk kommer att vara en investering i din egen professionella utveckling. Anmäl dig redan idag och ta del av de många fördelarna med att vara en del av våra kunskaps- och erfarenhetsnätverk!