I möten mellan människor sker affärerna

Som ett av våra 1130 medlemsföretag får du tillgång till en viktig mötesplats och ett branschövergripande nätverk, där du kan inspireras, hämta kunskap och knyta kontakter.

Vi ordnar regelbundet nätverksträffar med olika inriktningar runt om i Värmland. Några exempel är  frukostmöten med olika teman runt om i Värmland, Affärsresan Branäs, After Works på Karlstad CCC och Handelskammaren på rull.

Ett nätverk med bredd

1130 företag från alla branscher, alla storlekar och alla kommuner i Värmland och varannan värmlänning som går till jobbet varje dag. Så skulle man kunna sammanfatta Handelskammaren Värmland. Det finns med andra ord en stor bredd av kontakter, erfarenheter och infallsvinklar bland de medlemsföretags medarbetare som finns i nätverket. Under 2016 samlades totalt hela 9 057 personer vid våra aktiviteter!

För vem finns våra nätverk?

Våra nätverksträffar, seminarier och utbildningar finns för dig som är medlem och som vill bredda ditt nätverk och hämta ny kunskap. De flesta av våra nätverksträffar är endast öppna för Handelskammarens medlemmar.

Anmäl dig redan idag!

I vår kalender hittar du alla de aktiviteter som vi erbjuder under de närmaste månaderna. Nätverka, omvärldspana, byt erfarenheter och hämta kunskap under såväl nätverksträffar som seminarier och utbildningar.

I vår medlemskalender kan du även hitta spännande evenemang arrangerade av er medlemmar.

Nätverka i vår app

Med appen ”Handelskammaren Värmland – Bättre möten” får du ut ännu mer av våra evenemang. Appen kan användas före, under och efter evenemanget för att nätverka, ta del av information, svara på mentometerfrågor samt kommunicera med talare och andra deltagare.

jail