Nätverk
https://www.youtube.com/watch?v=t5TmNKYOzuQ

Under förra året samlades totalt hela 8622 personer vid våra aktiviteter! Som ett av våra 1150 medlemsföretag får du tillgång till en viktig mötesplats och ett branschövergripande nätverk, där du kan inspireras, hämta kunskap och knyta kontakter.

Anmäl dig idag!

Här hittar du alla de aktiviteter som vi erbjuder under de närmaste månaderna. Nätverka, omvärldspana, byt erfarenheter och hämta kunskap under såväl nätverksträffar som seminarier och utbildningar.

På gång hos medlemsföretagen

Det finns spännande evenemang som arrangeras av våra medlemmar.

Till medlemskalendern

Få ut mer av våra träffar med appen

Med appen ”Handelskammaren Värmland – Bättre möten” kan du nätverka, ta del av information, svara på mentometerfrågor samt kommunicera med talare och deltagare. Läs mer

Så laddar du ner vår app

  • Sök efter ”Handelskammaren Värmland – Bättre möten”. Du hittar appen i App-store.
  • Öppna appen och välj att tillåta pushnotiser från eventet (för att kunna kan ta emot löpande information) det kan du även göra i efterhand under inställningar.
  • Öppna appen och skriv in eventkoden som du som anmäld har fått skickad till dig. Klicka sedan på Aktivera Event.
  • Lägg upp din profil genom att klicka på personikonen högst upp till höger. Din profil är kopplad till din mobil/platta. Registrera dig därför på den enhet som du vill använda under aktiviteten.
  • Välkommen in!

Berätta vad ni är nominerade för.

– Vi har haft en enorm tillväxt och utveckling under de senaste fem åren. Vi har växt med minst 60 % varje år. Jag är otroligt glad och stolt över den här nomineringen.

Hur har ni lyckats växa så mycket?

– Vi är nischade inom vår nisch och det tror jag verkligen på. Vi har medvetet valt bort vissa delar och produkter. Därför har vi också valt bort vissa kunder. Men samtidigt har det inneburit att vi skapat ett varumärke som många vill vara en del av. För våra kunder köper inte bara våra produkter, de vill vara en del av en större upplevelse.

Har utvecklingen inneburit att ni behövt anställa?

– För ett år sen var vi tre personer och nu är vi sju. För oss är det en stor ökning rent procentuellt sett, vilket kräver att vi alla steppar upp i våra roller. Vid årsskiftet anställde vi en platschef, vilket har gett ett stort lyft för hela verksamheten. Dessutom kan jag ha ett bättre helikopterperspektiv och fokusera på framtiden eftersom vår platschef har fokus på det dagliga arbetet.

Och visst har ni flyttat till nya lokaler också?

– Ja, vi flyttade in i de nya lokalerna under månadsskiftet januari/februari. Vi har bara varit här i drygt en månad men det känns mycket längre. De förra lokalerna var 300 m² och nu har vi 1 000 m². De här lokalerna är bättre uppdelade där lagret är för sig, kontoret för sig och vi har även en representativ del som vi kan använda som showroom.

Om Årets Affär

Läs om Årets affär och de tre nominerade här!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail