Nätverk
https://www.youtube.com/watch?v=t5TmNKYOzuQ

Under förra året samlades totalt hela 8622 personer vid våra aktiviteter! Som ett av våra 1150 medlemsföretag får du tillgång till en viktig mötesplats och ett branschövergripande nätverk, där du kan inspireras, hämta kunskap och knyta kontakter.

Anmäl dig idag!

Här hittar du alla de aktiviteter som vi erbjuder under de närmaste månaderna. Nätverka, omvärldspana, byt erfarenheter och hämta kunskap under såväl nätverksträffar som seminarier och utbildningar.

På gång hos medlemsföretagen

Det finns spännande evenemang som arrangeras av våra medlemmar.

Till medlemskalendern

Få ut mer av våra träffar med appen

Med appen ”Handelskammaren Värmland – Bättre möten” kan du nätverka, ta del av information, svara på mentometerfrågor samt kommunicera med talare och deltagare. Läs mer

Så laddar du ner vår app

  • Sök efter ”Handelskammaren Värmland – Bättre möten”. Du hittar appen i App-store.
  • Öppna appen och välj att tillåta pushnotiser från eventet (för att kunna kan ta emot löpande information) det kan du även göra i efterhand under inställningar.
  • Öppna appen och skriv in eventkoden som du som anmäld har fått skickad till dig. Klicka sedan på Aktivera Event.
  • Lägg upp din profil genom att klicka på personikonen högst upp till höger. Din profil är kopplad till din mobil/platta. Registrera dig därför på den enhet som du vill använda under aktiviteten.
  • Välkommen in!

Berätta vad ni är nominerade för.

– Vi har vunnit en affär med Stockholms stad där vi ska jobba med chefs-, ledar- och medarbetarutveckling. Projektet sträcker sig över tre år med chans till förlängning. Vi har redan börjat jobba ihop och det rasar in delprojekt. Just nu håller vi på att lära känna varandra och sätter upp ramar för hur vi ska jobba ihop på bästa sätt.

Hur fick ni den här affären?

– För tre år sen hade vi 20–25 % av våra uppdrag inom offentlig sektor. Det var för lite. Därför satte vi ett strategiskt mål att vi skulle ha minst 50 % inom några år. Utifrån den målsättningen har vi byggt ett bra team och jobbat med att systematisera och effektivisera den offentliga affären.

– Vidare har vi funnits med i relevanta sammanhang och vunnit ett antal kritiska affärer. Vi har gjort bra jobb och dessa har vi i sin tur använt som referenser för att få större projekt. I dag är över 50 % av uppdragen inom offentlig sektor utan att vi har minskat i den privata sektorn.

Kul! Har ni några andra mål också?

– När Effect Management startade för 30 år sen var målbilden att bli ett högrelevant alternativ till de stora konsultbyråerna i storstäderna. Därför är det roligt när vi alltmer tar affärer i konkurrens med bland annat dem. Och allt handlar om att vi har arbetat systematiskt, gnetat på, jobbat med rätt människor och haft lite tur.

Finns det någon person du vill hylla hos er?

– Jag vill hylla hela gänget för vi jobbar i ett team. Vi har ingen beläggningsstyrning och försöker alltid jobba i team där våra olika kompetenser kommer kunderna till nytta. Det finns ingenting som motverkar samarbete i vårt interna system och det är just samarbetet och våra kompetenser som är nyckeln till att vi vinner det här prestigeuppdraget. Det är lyxigt att få jobba med så grymma människor.

Hur ser framtiden ut?

– Om jag skulle beskriva framtiden med ett ord skulle jag säga – spännande! Självklart innebär den här affären utmaningar för oss. Vi måste bygga organisationen på ett smart sätt för att hantera det nya uppdraget utan tappa fokus eller kvalité i allt annat som vi gör. Detta gäller både mot våra andra kunder och även mot våra medarbetare så de mår bra.

Om Årets Affär

Läs om Årets affär och de tre nominerade här!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail