Frukostträff i Karlstad

Häng med på årets sista frukost i Karlstad, där vi dyker in bakom kulisserna i hur det är att inviga och bemanna ett stort varuhus. Vi utforskar pulsen i centrumhandeln och upptäcker hur digitala lösningar formar framtidens friskvård och rehabilitering. Slutligen, bli kompis med Handelskammarens nya projektledare för event.

Frukostträff i Karlstad

Datum:

Tisdag 5 december 2023, kl. 08.15 - 09.15 (frukost serveras från 07.50)

Plats:
Scandic Winn, Karlstad eller digitalt via Zoom. FULLSATT på Scandic Winn, mejla om väntelista.
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Det 12 600 m2 stora varuhuset invigdes den 17 november. Varuhuschef Annika Larsson tar oss med på resan inför öppningen och berättar bland annat om vad som lockade mer än 2 000 personer att söka jobb på Bauhaus i Karlstad.

Vad kännetecknar en attraktiv centrumhandeln idag och i framtiden? Mitt i Citys centrumchef Ann-Sophie Redfern berättar om hur centrumhandeln mår och ger oss svar på de mest nyfikna frågorna kring julhandeln. 

Med en växande äldre befolkning kommer ett ökat behov av lösningar för friskvård och rehabilitering. Martin Larsson från Habbie är med oss och redogör för hur företagets unika och användarvänliga lösning blivit ett arbetsredskap för fysio- och arbetsterapeuter runt om i landet.  

Numer jobbar Sofia Strindholm, ett fd golfproffs, på Handelskammaren Värmland! Oväntat. Kul. Med ett pannben av stål, alltid med mål i sikte, känns Sofia helt rätt för att projektleda våra event. Vi lär känna Sofia och får svar på varför hon var redo att byta bransch (och ordförråd).

Har du frågor om frukosten? Mejla din fråga till info@handelskammarenvarmland.se.

FULLT PÅ PLATS! Mejla om väntelista.

 

Bli inspirerad av tidigare gäster:

SAAB öppnar nytt kontor i Karlstad – anställer 200 personer
Frans Eriksson, platschef, SAAB Dynamics Karlstad

Re:Ocean satsar 2,7 miljarder på laxodling i Säffle
Katarina Klingspor, styrelseordförande, Re:Ocean

Hon är Värmlands nya polisområdeschef
Anna Hallqvist, polisområdeschef, Värmland

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator