Nyhet
| 2024-06-21

Vi finns på plats i Almedalen!

Nästa vecka är det dags för Almedalsveckan på Gotland☀️. Sandra Sundbäck och Fredrik Nordensson kommer att vara på plats på onsdagen för att prata om våra medlemmars viktigaste frågor, som energi, kompetensförsörjning och infrastruktur.

Vi kommer också att lyfta det svenska säkerhetsstråket, en gemensam satsning av kommunerna Karlstad, Kristinehamn, Karlskoga, Hallsberg, Örebro och Arboga, där också Business Region Värmland och Business Region Örebro varit involverade.

Meningen med stråket är att attrahera nya etableringar och förbättra förutsättningarna för befintliga företag inom totalförsvarsindustrin. Ett välutvecklat stråk har stor potential att stärka både Värmlands och Sveriges konkurrenskraft.

Ett mingel för goda samtal
Under eftermiddagen arrangerar vi tillsammans med Handelskammaren Mälardalen och Oslo-Stlm 2.55 ett mingel för att skapa och underhålla nya relationer och erbjuda en avslappnad och avskild arena för samtal.

Almedalen är ett perfekt tillfälle för oss på Handelskammaren att träffa nationella och regionala beslutsfattare och presentera vad värmländska företag behöver för att kunna växa och utvecklas. På uppdrag av våra 1200 medlemsföretag är vi en kraftfull röst i debatten. Tillsammans är vi starka och kan göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen.

Kommer du att vara i Visby? Hör gärna av dig om du vill träffa någon av oss! Du når oss lättast på telefon eller via LinkedIn 🧡.

Sandra Sundbäck, vd

070-259 95 62 sandra@handelskammarenvarmland.se

Fredrik Nordensson, kommunikationsansvarig

072-468 46 71 fredrik@handelskammarenvarmland.se