Frukostträff i Kristinehamn

Våren är här och äntligen är det dags för frukostträff i Kristinehamn igen!

Frukostträff i Kristinehamn

Datum:

Tisdag 14 maj kl.8.15 - 09.15 (frukost serveras från 07.50)

Plats:
Kristinehamn Conference Center, Rotundan
Pris:
Kostnadsfritt

Den 14 maj ska vi prata omställning och förändringsledning, ta reda på hur pelargoner trivs i företagsmiljö och följa med bakom kulisserna på Instagramsuccén Degerfors stadsbibliotek, som med hjälp av sina sitcom-inspirerade humorklipp har fler följare än det finns invånare i kommunen.

Sist men inte minst, vi träffas, bygger relationer och har en inspirerande morgon tillsammans!

Blue Future, Patrik Kåhre, vd
Vi utforskar historien och framtid med Patrik Kåhre, vd för Blue Future. Hur leder man ett företag med djupa rötter från 1800-talet samtidigt som man förblir relevant och attraktiv i dagens samhälle? Vi utforskar bakgrunden till Blue Futures framgång som ledare inom hållbarhet och återbruk inom båtmotorrenovering. Vi får också konkreta tips på hur man leder i förändring och vad som får människor och blommor att blomstra.

Victoria Björn Blomqist, Vice Vd Calamo
Vi pratar med Victoria, som är vice vd på Calamo om hur företaget, som är experter inom bearbetning av produkter i rostfritt stål, rustar sig för att stå starka in i framtiden. Vi passar också på att fråga Victoria vad är det som gör en story riktigt spännande? För Victoria är inte bara företagsledare hon är deckarförfattare också. Vart hon hittar sin inspiration. Är det på fabriksgolvet i Molkom tro?

Robin ”Råbbin” Karlsson, Degerfors stadsbibliotek
Med sina sitcom-inspirerade humorklipp har Degerfors stadsbibliotek gjort succé på Instagram – kontot har i dag fler följare än det finns invånare i kommunen. Hur skapar man en sån succé, vad är drivet bakom och vad har det gett för resultat? Bibliotekarien Robin Karlsson tar oss med i arbetet bakom de populära klippen.

Hans Albrektsson, näringspolitiskt ansvarig Handelskammaren
I år går 4,2 miljarder röstberättigade till val världen över – hur kan det påverka oss i Värmland? Och vad händer inom våra prioriterade frågorn om infrastruktur och energi?

Fredrik Nordensson, kommunikationsansvarig Handelskammaren
Äntligen är vår kommunikationsansvarig på plats. Och vi välkomnar och tar pulsen på Fredrik Nordensson.

Har du frågor om frukosten? Mejla din fråga till info@handelskammarenvarmland.se.

 

Bli inspirerad av tidigare gäster:

Ny vd på Wiréns Åkeri satsar på hållbarhet, logistikcenter och yrkesutbildning
Marie Hallin, vd, Wiréns Åkeri

Från internationella äventyr till charmiga Park Hotell i Kristinehamn
Gunnar Ormalm, ägare, Park Hotel

Studiebesök vi gjort:

Studiebesök på Nordic Paper
Anita Sjölander, vd på Nordic Paper Bäckhammars bruk, Kristin Israelsson, platschef på Nordic Paper Bäckhammar bruk och Henrik Essén, chef för hållbarhet och kommunikation på Nordic Paper Bäckhammar bruk.

 

Kontaktpersoner:

Sandra Sundbäck

Vd