Business Lounge

Den 14 juni förvandlas frukostträff till After Work på Olssons Bazar! Värmande mingel. Bubblande samtal. I samband med att fredagens sträckor av Royal Rally of Scandinavia är klara, garanterar vi nätverkande och högt tempo både från scenen och på kajen utanför Olssons Bazar.

Business Lounge

Datum:

14 juni

Plats:
Olssons Bazar, inre hamn, Karlstad

Njut av härligt häng bland vänner på uteserveringen som, rallyt till ära, vuxit ut på torget mot vattnet med extra scen och bar. Vi bjuder bland annat på panelsamtal med Tina Thörner, Moelven Edanesågen, Håkan Dedorsson, Björneborg Steel och Jonas Karlsson, Oslo Stockholm 2.55. Vi lyfter som vanligt fram olika exempel på företag som kännetecknar den värmländska konkurrenskraften.

Du som medlem i Handelskammaren är exklusivt inbjuden till Business Lounge. Den här gången får du gärna ta med en vän eller två. Ni har också möjlighet stanna kvar under kvällen och ta del av Royal After Rally.

Vi bjuder på ett glas bubbel och tilltugg. Efter scenprogrammet finns det tid för mingel och mat att köpa. Dessutom, efter 17.30 så kommer Götz Kalas och spelar live på scenen och vid kl 21.30 drar Royal After Rallyt igång!

Datum: Fredag 14 juni 2024, insläpp från kl 16.00 (panelsamtal 16.30-17.00).
Mingel och Royal After Rally kvällen lång.
Plats: Olssons Bazar, inre hamn, Karlstad (scen på torget utanför uteserveringen)
Pris: Kostnadsfritt
Övrigt: Ingen föranmälan krävs

Hoppas att vi ses👋

Kontaktpersoner:

Sofia Strindholm

Affärsutvecklare och ansvarig Event & Mötesplatsen