Så här hanterar vi dina personuppgifter

Det råder "GDPR-tider" och därför tycker vi det är viktigt att berätta hur dina och dina kollegors personuppgifter hanteras av oss, nu och framöver.

Så här går det till:

När du anmäler dig till någon av våra aktiviteter så lämnar du ett antal personuppgifter. De är kopplade till det tillfälle du är intresserad av och som vi efterfrågar för att kunna genomföra en så bra aktivitet som möjligt. Vi sparar bara uppgifterna under den tid som är nödvändig för det tillfället. Och du kan när du vill välja att radera alla dina personuppgifter från Handelskammaren Värmland.

I samband med våra träffar händer det ibland att vi tar bilder för att dela med oss av innehållet och sprida budskap i Handelskammarens egna kanaler. Därför vill vi att du väljer om du samtycker till att vara med på bild eller inte, det gör du samtidigt som du anmäler dig till någon av våra utbildningar eller träffar.

Nya dataskyddsförordningen, GDPR

Vi hanterar dina personuppgifter på ett lagligt, korrekt och öppet sätt, i enlighet med det nya regelverk för dataskydd som börjar gälla den 25 maj 2018.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med vår hantering av dina personuppgifter och har du frågor är du såklart välkommen att höra av dig.

Och du – tack för att vi tillsammans gör Värmland till en ännu bättre plats för företagen!

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail