Digitalt årsmöte – videofönster med tre deltagare.
Nyhet
| 2020-04-24

Dessa valdes in i Handelskammarens styrelse

Vid Handelskammarens allra första digitala årsmöte den 24 april beslutades om nyval och omval av ledamöter i Handelskammaren Värmlands styrelse.

Styrelsen för Handelskammaren Värmland representerar medlemsföretagen och bidrar med kompetens och perspektiv till organisationens arbete. Vid årets stämma valdes två nya ledamöter in: Jessika Lundgren, HSB, vice ordförande, och Anders Kjällström, Branäsgruppen.

– Vi har en mycket bra bredd i den valda styrelsen och jag ser fram emot att leda Handelskammaren Värmland i ytterligare ett år, säger styrelsens ordförande Håkan Thorell.

Handelskammaren är en regional och privat finansierad förening för företag som bryr sig om Värmland och som vill göra skillnad. Tillsammans med medlemmarna jobbar Handelskammaren för att göra Värmland till en bättre plats för företagen. Detta genom att stärka och lyfta näringslivets röst och behov samt skapa mötesplatser för kunskap, idéer och affärer.

Förutsättningar för framtiden

– I en osäker och utmanande tid är det än viktigare att jobba tillsammans. Vi fortsätter vårt arbete med att skapa förutsättningar för företagen, så att de kan verka och växa i Värmland här och nu, men också i framtiden, säger Håkan Thorell.

Årets årsmöte var det första i Handelskammaren Värmlands 108-åriga historia som hölls digitalt.

– Annorlunda tider kräver annorlunda tillvägagångssätt. Vi tycker såklart bäst om att träffa våra medlemmar personligen, men detta fungerade väldigt bra, säger Handelskammaren Värmlands vd Frida Johansson.

Ledamöter Handelskammaren Värmlands styrelse

Håkan Thorell, Aston Thorell Advisory, ordförande (vald t o m 2021)
Jessika Lundgren, HSB, vice ordförande (nyval)
Linda Jonsson, Advant (omval)
Ann Collander, Clarahälsan (omval)
Mats Muregård, NWT Gruppen (omval)
Maria Stenberg, &Stenberg Kommunikation (omval)
Malin Kilian, Valmet (omval)
Josefin Knarrström Bergh, Wermlands Invest (omval)
Anders Kjällström, Branäsgruppen (nyval)

48 ledamöter i Handelskammaren Värmlands fullmäktige

Vid årsmötet valdes även 48 ledamöter till Handelskammaren Värmlands fullmäktige. Här hittar du samtliga!