Sandra Sundbäck och Hans Albrektsson
Nyhet
| 2024-06-11

Han blir vice vd på Handelskammaren

Hans Albrektsson är från och med 1 juni både näringspolitiskt ansvarig och vice vd. Förändringen innebär att Hans och vd Sandra Sundbäck i större omfattning delar på att representera Handelskammaren Värmland i externa sammanhang.

– Det känns självklart stimulerande att få ytterligare förtroende och ansvar för den fina och viktiga verksamhet som Handelskammaren och alla medlemmar står för, säger Hans Albrektsson.

Hans Albrektsson har fortsatt kvar sina uppgifter som näringspolitiskt ansvarig när det gäller att driva medlemmarnas viktigaste frågor, träffa beslutsfattare och stärka Värmlands röst utanför länsgränserna. 

Sedan Karolina Nilsson lämnade i slutet av mars har Handelskammaren Värmland varit utan vice vd. Samtidigt växer verksamheten och de externa uppdragen.

– Att Hans får en mer extern titel kopplat till sina uppdrag kändes väldigt naturligt både för mig och vår styrelse. Hans har varit på Handelskammaren i knappt ett år, men är redan omtyckt som person och åtnjuter ett högt förtroende i organisationen, hos våra medlemmar och alla de externa kontaktytor där vi verkar, säger Sandra Sundbäck.