Nyhet
| 2023-09-26

Sandra Sundbäck blir ny vd på Handelskammaren

Den 1 januari 2024 tillträder Sandra Sundbäck ett av Värmlands roligaste VD-jobb! Som nuvarande vd och engagerad ledare av medlemsorganisationen Paper Province blir hon en positiv kraft i att driva Handelskammaren Värmland vidare.

Handelskammaren Värmlands styrelse har ansvarat för en omfattande rekryteringsprocess med flera potentiella kandidater.

- Jag är väldigt glad att den här gedigna urvalsprocessen nu har landat i att Sandra Sundbäck är rätt person för vd-uppdraget! Vi har letat efter någon med erfarenhet av vd-rollen, näringslivet och medlemsorganisationer. Sandra, med hjärta för Värmland, uppfyller den kravprofilen med råge. Jag är övertygad om att hon kommer kunna bygga vidare på allt bra som Handelskammaren redan gör, säger Malin Kilian, ordförande i Handelskammaren Värmland. 

Sandra Sundbäck ser fram emot att ta vid och vara delaktig i Handelskammarens uppdrag att sätta Värmland på kartan.

- Jag gillar verkligen att jobba i en medlemsorganisation och går nu till Handelskammaren för att kunna göra ännu mer för Värmland! Jag ser fram emot att jobba nära teamet, styrelsen och alla medlemmar för att göra Värmland till en bättre plats för företagen. Det finns en otrolig kraft i Värmland och det ska bli spännande att driva Handelskammaren vidare, säger Sandra Sundbäck.

Kontakt

Malin Kilian, ordförande Handelskammaren Värmland, telefon 070-517 53 37, malin.kilian@valmet.com
Sandra Sundbäck, telefon 070-259 95 62