Profilbild på Fredrik Nordensson
Nyhet
| 2024-04-05

Vår nya kommunikationsansvarige Fredrik är på plats!

Strategiarbete, pressmeddelanden, sociala medier och näringsliv. I en skön mix med avkopplande sjöliv, kortklippta gräsmattor och familjeliv. Det är den korta beskrivningen av Handelskammaren Värmlands nya kommunikationsansvarige. Från början av april finns Fredrik Nordensson på plats för att bidra till att stärka det värmländska näringslivet. 

Från privat sektor, till det offentliga och sen tillbaka till det privata igen. Vägen till Handelskammaren Värmland har varit lite kringelikrokig, men ansvar för kommunikation och marknadsföring har funnits med på hela resan. 

Men varför sökte sig Fredrik till Handelskammaren Värmland?

– Det var många faktorer som spelade in. Handelskammaren Värmland har ett viktigt uppdrag och möjlighet att göra verklig skillnad för våra regionala företag. Jag har arbetat med kommunikation kopplat till näringslivet på olika sätt i tidigare roller och tycker att det är ett otroligt spännande och utvecklande område. Jag har också hört från flera håll att Handelskammaren är en härlig arbetsplats, med engagerade människor.

En nöjd hemvändare 
Fredrik är värmlänning från början men bodde i Stockholm i 10 år innan det var blev läge att packa flyttkartongerna och röra sig hemåt igen. 

– Familjen kom till en punkt där vi sökte något annat än storstadslivet. Nu har vi varit tillbaka i Värmland i fem år och det är det bästa valet vi har gjort. Tryggheten, närheten till allt och människornas öppenhet är något som jag värdesätter stort. Näringslivet i Värmland erbjuder också olika spännande möjligheter och en stor bredd.

Vad händer just nu?

– Så här fyra dagar in är det spännande och härligt att vara ny på jobbet, men det är också en aning omtumlande. Men jag är glad över att komma igång precis nu och få bidra till att göra årets Affärsresan till den bästa någonsin för våra medlemmar. 

Välkommen till oss, säger vi på Handelskammaren Värmland!