Nyhet
| 2024-01-10

Vår nya vd Sandra är på plats!

Nu är hon äntligen hos oss. Redo, med spetsade öron och full av entusiasm för att ta sig an ett av Värmlands allra roligaste VD-jobb. Här kommer ett hej från Handelskammaren Värmlands nya vd Sandra Sundbäck 👋🏻 

Äntligen januari 2024. För mig, starten på en ny väg i mitt yrkesliv, och det är med stor entusiasm, ödmjukhet och en rejäl dos Värmlandskärlek som jag nu tar på mig rollen som VD för Handelskammaren Värmland. 

Och jag gör det för att det verkligen känns som "Värmlands roligaste jobb – och viktigt på riktigt." Att jag nu, tillsammans med medarbetare och alla medlemmar, får vara med och bidra till utvecklingen av Värmland, ökad konkurrenskraft och stolthet genom att fortsätta bygga på allt bra som Handelskammaren redan gör. Ja det är inget annat än ett drömjobb. 

Handelskammaren Värmland är en organisation med lång erfarenhet av att vara en röst och en mötesplats för företag och organisationer som bryr sig om Värmland och som vill göra skillnad. Med min starka koppling till Värmland och erfarenheterna från mina tidigare uppdrag ser jag fram emot att skapa ännu starkare nätverk och mötesplatser för företag i regionen. Att vara med och forma och stärka Handelskammarens fortsatta roll som näringslivets röst och pådrivare för tillväxt i Värmland är en passion jag bär med mig. 

Förväntningar och utmaningar 

Vi befinner oss i en orolig omvärld som ständigt förändras och vi alla är, och kommer fortsatt att bli, utmanade. Trots att 2023 har varit utmanande för många har vi blivit fler medlemmar i Handelskammaren Värmland under året som gått. Ett tecken på att det vi skapar uppfattas som värdefullt av våra medlemmar och att många ser vikten av att göra saker tillsammans.  Och jag är övertygad om att det sistnämnda - tillsammansjobbet - är nyckeln till att bygga engagemang och skapa förändring.  

Jag är också övertygad om att vi tillsammans har kraften att bygga en framtid där Värmland fortsätter vara en blomstrande plats för företag och en plats där människor vill leva och bo. Men om vi ska nå Handelskammarens löfte till medlemmarna - att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen - så kan vi inte sitta nöjda utan vi måste våga vara modiga och utmana oss själva och varandra.  

Att vara ny på jobbet är i sig en utmaning. En utmaning som jag tar med öppet hjärta, redo att lära. Och jag tänker behålla ”ny på jobbet”-skylten ett bra tag och verkligen spetsa öronen allt jag kan för att skapa mig en bild av vad vi som organisation gör bra idag och vad vi kan göra ännu bättre.  

Nu ser jag fram emot att träffa er alla framöver. Kanske på någon av våra kommande frukostträffar, erfarenhetsnätverk, årsstämman eller så småningom på Affärsresan i Sunne i maj.  Jag har flera planerade besök på gång och ser fram emot att få fylla kalendern med ännu fler och hälsa på er i alla era olika verksamheter. Och om du har vägarna förbi vårt kontor på Tullhusgatan 1A i Karlstad  - hör av dig och kom upp på en kopp kaffe och säg hej 👋🏻.