jordglob på ett skrivbord
Nyhet
| 2024-05-02

Vill du vara med och ta värmländska företag ut i världen?

Vi på Handelskammaren Värmland söker nu en ansvarig för internationell handel, som vill vara med och bidra till att världen känner av Värmland ännu mer.

Vi söker dig som har en stark drivkraft för att främja internationell handel och som vill vara en viktig kugge i att driva våra medlemsföretags affärer framåt på den globala arenan. Du har ett strategiskt och praktiskt synsätt inom internationell handel och har förmågan att förstå vad som är relevant för Värmlands näringsliv just nu och i framtiden. Och det är enkelt och självklart för dig att dela detta med andra. Att föra dialog med företag, myndigheter och andra organisationer blir en del av din roll, så erfarenhet av att bygga och bibehålla relationer med partners och företag är en nyckel.

Du är en person som går in helhjärtat i det du tar dig för och ser värdet i att göra skillnad. En gedigen erfarenhet av internationell handel (inom exempelvis tull, export och import) ser vi som självklart, vilket ger dig förståelse för den praktiska sidan av verksamheten. Rollen innebär även budgetansvar, så att arbeta strukturerat och hålla koll på ekonomin är du van vid.

Vi letar efter dig som är expert inom ditt område och samtidigt kan arbeta ödmjukt tillsammans med andra. Du lockas av att utveckla en roll som bidrar till att världen känner av Värmland ännu mer. Att bidra till en härlig laganda i vårt team är viktigt då vi är en liten organisation där alla hjälps åt. God kommunikationsförmåga är ett måste, både i tal och skrift, och du ska kunna representera Handelskammaren i olika forum och offentliga sammanhang.
 
Känner du till Handelskammaren Värmland?

Vi är en oberoende och privat finansierad förening med 1200 medlemsföretag som vill göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen. Vi är en röst, en mötesplats och en internationell hubb. Vi samtalar, vi möts, vi delar erfarenheter, och vi engagerar oss. Vi samlas kring frågor som elektrifiering, hållbarhet, kompetensförsörjning, internationalisering och kommunikationer.
 
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett engagerande och viktigt uppdrag där du får möjlighet att utveckla Värmlands näringsliv på en internationell nivå. Du kommer att vara en del av en stabil plattform som värdesätter att göra skillnad för Värmland. Hos oss finns en snäll och hållbar arbetsmiljö med balans mellan jobb och fritid.

Din ansökan vill vi ha senast 31 maj 2024

Låter detta som din nästa utmaning? Vänta inte med att söka!  Skicka in din ansökan redan idag via knappen nedan. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start så snart som möjligt. Vårt fina kontor ligger i inre hamns livfulla och växande miljö mitti Karlstad.

Urval sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi har hittat rätt person.

I denna rekrytering samarbetar Handelskammaren med Qtym. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sofia Graflund, 070-423 34 23, sofia.graflund@qtym.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via ansökningsknappen.