Handelskammaren – Kalender | 2019-09-10

Välkommen på nätverksfrukost i Arvika!

Hur väl är Värmland rustat inför framtiden? Klockan tickar. På höstens första nätverksfrukost i Arvika den 10 september möter vi tre företagare som kommer att samtala om hur de har arbetat för att tackla hållbarhetsfrågan på bästa sätt.

Det finns många lokala företag som arbetar med spännande och unika lösningar när det kommer till hållbarhet. Ämnets relevans går inte att förneka. I dag väljer många kunder ut vilka företag de vill handla ifrån – baserat på deras hållbarhetsarbete. Vid höstens första nätverksfrukost kommer tre lokala företagare och diskuterar sitt hållbarhetsarbete.

Vi möter Oscar Wahlén från solcellsföretaget Nordic Solar,Marina Thyberg från JAGES Transport och Per Andersson från Westmatic, ett företag som är världsledande när det kommer till tvättutrustning för tunga fordon.

Samtalen tar avstamp i hållbarhetstänket och hur vi både kan bevara och efterlämna vårt vackra Värmland till kommande generationer.

För att skapa goda förutsättningar för nya affärer finns det gott om tid för mingel. Det finns också möjlighet att stanna kvar och nätverka efter frukosten.

Varmt välkommen till nätverksfrukosten i Arvika!

 

 

Kaffekopp med nätverksfrukost i bakgrunden

Information & anmälan

2019-09-10, 07.30-09.00

Scandic, Arvika

Frukosten står framdukad från 07.15.

Anmälan: Senast 8 september, i mån av plats. Max två personer per företag.

Har du frågor? Hör av dig till Eva Johansson:
mejl: eva@handelskammarenvarmland.se tel: 070-574 56 04

Eventanmälan

  • Jag samtycker till att de bilder som tas under träffen och där jag deltar, får användas i Handelskammaren Värmlands sociala medier, nyhetsbrev, webb, app och tryckta material så som verksamhetsberättelse etc.

Copyright © Handelskammaren Värmland | Läs vår integritetspolicy

jail