Frukostträff i Arvika

Ta chansen att käka frukost med oss den 20 februari! Du kommer bland annat  få höra om Koppom Maskins tillväxtresa och hur de lyckades bli virala genom dansen Jerusalema. Vi möter också Glava Energi Center och får ta del av deras nya spännande projekt. Dessutom gör vi en spaning kring rådande världsläge samt lär känna Handelskammarens nya VD👋

Frukostträff i Arvika

Datum:

Tisdag 20 februari 2024, kl. 07.45 - 09.00 (frukost serveras från 07.30)

Plats:
Scandic Arvika
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Vi pratar med Henrik Florin, vice vd på Koppom Maskin om familjeföretaget som startade som en småskalig köp- och säljaktör för begagnade skogsmaskiner och som idag växt till att ha ett av världens största lager av reservdelar till skogsmaskiner.

Helena Edström, kommunikatör på Glava Energy Center, –  innovationsklustret och utbildningsleverantören inom solenergi, solceller och energisystem – berättar bland annat om det 3-åriga projektet, Lokal Energiledning Värmland som ska stötta energiomställningen i värmländska kommuner.

Hans Albrektsson, Näringslivspolitiskt ansvarig på Handelskammaren i Värmland kommer att ge oss ett nyhetssvep med rådande världsläge i fokus. Hur kommer du att påverkas av valår, konflikter, omställning och logistikhinder?

Och så sist men absolut inte minst. Sen drygt en månad är hon på plats. Redo med spetsade öron och full av entusiasm för att ta sig an ett av Värmlands allra roligaste VD-jobb. Hur ser Sandra Sundbäck på Handelskammarens framtid och på det värmländska näringslivets möjligheter? Vi säger hej till Sandra och reder ut hur hon, i VD-rollen kommer sätta sin prägel på Handelskammarens arbete.

 

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:

Eva Johansson

Medlemsansvarig