Nätverksfrukost (hybrid)

Välkommen på årets sista nätverksfrukost! En frukost där du får ta del av inspirerande berättelser och trevliga samtal. Med oss har vi Julin's Backyard Barbecue, Heads and Tails, ShortLink och Färjestad BK.

Nätverksfrukost

Datum:

14 december, 08.15-09.15 (frukosten serveras från 07.50 för dig som deltar på plats)

Plats:
Scandic Winn (fullbokat)/ Digitalt via Zoom
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.

Anders Julin drömde om att ta Texas till Karlstad. Det resulterade i Julin’s Backyard Barbecue. Nu, så här ett år efter att de slog upp portarna, har restaurangen lockat BBQ-fantaster från hela landet. Vi får ta del av en häftig resa och Anders bästa tips för en lyckad barbecue.

Systrarna Liza Jacobsson och Linda Hallgren driver inredningsstudion Heads and Tails. Tillsammans hjälper de företag att skapa arbetsplatser där både medarbetare och kunder vill befinna sig. Vi pratar med dem om kontorets förändrade roll och nya trender till följd av mer flexibla arbetsplatser.

ShortLink, som nyligen fick en mångmiljonorder för att leverera mikrochip till en pillerkamera som filmar magen inifrån, kretsar allt kring att skapa framtidens elektroniklösningar. Så, hur ser den framtiden ut och vad är nästa stora grej inom Internet of Things? Den frågan ställer vi till Joakim Boes, vd och Marcus Movér, utvecklingschef, på ShortLink.

Silje Holøs la skridskorna på hyllan redan när hon fyllde 26. Dessförinnan hann hon med sex säsonger i högsta serien, där den sista resulterade i SM-guld med Djurgården. Inför årets säsong tog hon över som huvudtränare i Färjestad BKs damlag, där hon är en viktig pusselbit i föreningens strävan mot SDHL.

Förutom att ta del av intressanta berättelser får du – oavsett om du är med fysiskt eller digitalt – möjlighet att prata med andra som deltar. För kanske gillar du, precis som vi, möten och trevliga samtal med nya människor?

Deltagande på plats är fullbokat. Om du vill ställa dig på väntelistan mejla Alexandra, alexandra@handelskammarenvarmland.se. Du kan fortsatt anmäla dig att delta digitalt.

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Eventkoordinator