Päivi sitter vid bord och pekar på medlemsbeviset på laptopskärmen
Nyhet
| 2023-03-01

Nu blir medlemsbevisen digitala

Visa att du är med och gör Värmland till en ännu bättre plats för företagen och människorna som bor här. Nu blir den traditionella Handelskammar-skylten-vid-dörren digital! Det blir superenkelt för dig att visa att du engagerar dig och bryr dig om Värmland - att du är en del av vår röst och vårt nätverk. Ditt medlemsbevis är delbart i alla kanaler, på webbplatsen och i sociala medier.

Medlemsbeviset är skickat via mail till alla medlemmar. Genom att dela medlemsbeviset i era kanaler berättar ni för andra att ni engagerar er och bidrar till ett konkurrenskraftigt och attraktivt Värmland. Du klickar vidare in via länken i mailet för att ladda hem ditt medlemsbevis. Där finns ett medlems-emblem längst ner på sidan som du som ägare (vd, bolagsägare eller företagsledare) av dokumentet enkelt kan lägga upp på er webbplats och i era e-postsignaturer. Vidarebefordra medlemsbeviset till din marknads- eller kommunikationsavdelning om du själv inte har möjlighet att dela i era kanaler. Tillsammans utgör vi en gemensam röst för det värmländska näringslivet. Här hittar du en guide till hur du lägger upp medlems-emblemet på er webbplats.

Du kan dela medlemsbeviset i olika flöden, antingen via symbolerna på medlemsbevissidan eller genom att kopiera URL-adressen. Om du har några funderingar kring hur du går till väga kring någon del av medlemsbeviset är du också varmt välkommen att höra av dig oss.

Exempel från hur det såg ut när Economicon delade sitt medlemsbevis

Handelskammaren Värmland är en oberoende och privat finansierad förening för företag som vill göra skillnad för det värmländska näringslivet. Tillsammans är vi över 1200 medlemsföretag som brinner för Värmland och bevakar företagens intressen för att företag och människor ska utvecklas och trivas här.