Nyhet
| 2020-08-17

Hur blir det med våra aktiviteter i höst?

Ja, den frågan har stötts och blötts de senaste veckorna och månaderna här på Handelskammaren. Mycket av det som vi gör bygger ju på värdefulla möten mellan er alla 1150 medlemsföretag! Å ena sidan längtar vi och många av er medlemmar efter fysiska möten, å andra sidan behöver vi gemensamt ta ansvar för att minska smittspridningen.

Ingen kan egentligen svara på vilken typ av höst vi går till mötes, och i samtal med er medlemmar blir det också tydligt att vi på Handelskammaren inte är ensamma om att brottas med olika beslut. Många pratar om att se tiden an och att snabbt kunna ställa om. (Läs mer om hur det Värmländska näringslivet mår i vår senaste rapport!)

De fysiska mötena sker endast i mindre grupper

Vid de tillfällen vi har fysiska möten sker detta med hänsyn till det rådande läget och i mindre grupper.

Full utbildningskalender!

Vi fortsätter att erbjuda verksamhetsnära utbildningar och webbinarier, aktuella ämnen och massor av kunskap i höst, inledningsvis digitalt och förhoppningsvis längre fram på plats hos oss! Vi följer utvecklingen noga för att kunna bjuda in till trygga och värdeskapande möten. Du hittar mer information under respektive utbildning. Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Vi återkommer inom kort med mer information om våra nätverksfrukostar, Ny som chef, VD 30-100, Young Professionals samt övriga nätverk.

Vi ses och hörs i höst!

Vi hoppas att du vill hänga med oss i höst, i de former som läget tillåter, och vi ser framemot fina samtal om hur vi som regional näringslivsorganisation kan möta dina behov. Hör därför gärna av dig och berätta på vilket sätt vi kan stötta dig.