Jessika Lundgren är ny ordförande i Handelskammaren Värmland
Nyhet
| 2021-04-29

Jessika Lundgren ny ordförande i Handelskammaren Värmlands styrelse

Vid Handelskammarens digitala årsmöte den 29 april beslutades om nyval och omval av ledamöter i Handelskammaren Värmlands styrelse.

Styrelsen för Handelskammaren Värmland representerar medlemsföretagen och bidrar med kompetens och perspektiv till organisationens arbete. Vid årets stämma valdes Jessika Lundgren, HSB Värmland, till ny ordförande och efterträder därmed Håkan Thorell, Aston Thorell Advisory.

– Handelskammaren har en viktig roll att spela som en regional näringslivsröst, mötesplats och internationell hubb. Jag ser framemot att driva vårt arbete vidare tillsammans med de andra i styrelsen och alla som arbetar på Handelskammaren. Det är ett kompetent gäng som inte minst under det senaste året visat stor kreativitet och handlingskraft, säger Jessika Lundgren, nytillträdd ordförande i Handelskammaren Värmland. 

Handelskammaren är en regional och privat finansierad förening för företag som bryr sig om Värmland och som vill göra skillnad. Tillsammans med medlemmarna jobbar Handelskammaren för att göra Värmland till en bättre plats för företagen. Detta genom att stärka och lyfta näringslivets röst och behov samt skapa mötesplatser för kunskap, idéer och affärer.

– I en osäker och utmanande tid är det än viktigare att vi driver på utvecklingen tillsammans, nära våra medlemsföretag. Handelskammaren fortsätter att jobba lyhört och ställa om för att möta de behov som företagen har – både här och nu och på lång sikt, säger Jessika Lundgren.

Läs vår intervju med Jessika Lundgren här!

Ledamöter Handelskammaren Värmlands styrelse:

Jessika Lundgren, HSB Värmland, ordförande (nyval)
Maria Stenberg, &Stenberg Kommunikation, vice ordförande (nyval) 
Anders Kjällström, Branäsgruppen (omval)
Ann Collander, Clarahälsan (omval)
Malin Kilian, Valmet (omval)
Josefin Knarrström Bergh, Wermlands Invest (omval)
Patrik Hjelte, McDonald’s (nyval)
Anders Bäckman, Fryksdalens Sparbank (nyval)
Anneli Borg Lundgren, Coop Värmland (nyval)

48 ledamöter i Handelskammaren Värmlands fullmäktige

Vid årsmötet valdes även 48 ledamöter till Handelskammaren Värmlands fullmäktige. Du hittar samtliga här, på sidan Om oss!

Kontakt

Jessika Lundgren, styrelseordförande Handelskammaren Värmland, telefon 0703-791511.
Frida Johansson, vd Handelskammaren Värmland, telefon 070-618 77 22.

Om Handelskammaren Värmland

Handelskammaren Värmland är en regional och obunden näringslivsorganisation där värmländska företags tillväxt, lönsamhet och konkurrenskraft har varit drivkraften i över hundra år. Handelskammaren företräder över 1100 företag och organisationer från alla branscher, alla storlekar och alla kommuner i Värmland och varannan värmlänning som går till jobbet varje dag. Vi finansieras av våra medlemmar och driver breda regionala tillväxtfrågor som har betydelse för de värmländska företagen.