Frukostträff i Kristinehamn

Den 15 mars möts vi och får reda på hur man ser till att hålla sig marknadsledande år efter år. Om de möjligheter som kommer med strängare krav på hållbarhet och vad som egentligen är livet med en nypa salt. 

Frukostträff i Kristinehamn

Datum:

Fredag den 15 mars kl.8.15 - 09.15 (frukost serveras från 07.50)

Plats:
Kristinehamns conference center, Rotundan.
Pris:
Kostnadsfritt
Sista registreringsdagen har passerat.


Sedan 1967 har OLW producerat snacks i Filipstad. Varje dag lämnar mer än 400 000 påsar med t ex cheez doodles och chips fabriken. Vi reder ut om det finns en så kallad chipseffekt i samband med lågkonjunktur och –  så här i melodifestivaltider – vilka är egentligen ”big four” när det kommer till svenskarnas favoritchips? Dessutom pratar vi om att säkra kompetensen och hållbarhetsarbete när vi möter Per-Inge Eriksson, platschef på Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB:s fabrik i Filipstad.

Maria Fridberg är vd på Dynasafe Demil Systems AB . Företaget med Sverigekontor i Kristinehamn och Karlskoga och som i en orolig omvärld ser till att göra den renare och säkrare. I över 30 år har man utvecklat och konstruerat produkter för skydd mot explosioner och destruktion av ammunition. Hur kommer ett svenskt NATO-inträde och hårdare krav på hållbar hantering påverka affären? Det blir ett samtal om betydelsen av långsiktigt ägande, globala affärer och hur man ser till att inte bli bekväm när man är världsledande.

Snart kan hon summera sitt första kvartal i rollen som ny vd på Handelskammaren. Vi säger hej till Sandra Sundbäck och tar del av hennes tankar kring såväl det värmländska näringslivets som Handelskammarens framtida möjligheter.

 

Bli inspirerad av tidigare gäster:

Ny vd på Wiréns Åkeri satsar på hållbarhet, logistikcenter och yrkesutbildning
Marie Hallin, vd, Wiréns Åkeri

Från internationella äventyr till charmiga Park Hotell i Kristinehamn
Gunnar Ormalm, ägare, Park Hotel

Studiebesök vi gjort:

Studiebesök på Nordic Paper
Anita Sjölander, vd på Nordic Paper Bäckhammars bruk, Kristin Israelsson, platschef på Nordic Paper Bäckhammar bruk och Henrik Essén, chef för hållbarhet och kommunikation på Nordic Paper Bäckhammar bruk.

 

Sista registreringsdagen har passerat.
Kontaktpersoner:

Karolina Nilsson

vice vd