Nyhet
| 2021-02-01

Värmlands framtid skrivs nu - av oss alla

Ja, så är det. Vi är nämligen övertygade om att Värmlands dragningskraft och vår möjlighet till utveckling och tillväxt handlar om hur vi formar berättelsen om Värmland. Om de avtryck vi gör och om det som vi berättar för andra om hur det är att leva här, hur det är att jobba och driva företag här och vilka människor och företag som finns omkring oss.

Vi vill att världen ska känna av oss. Och att kunskapen och hållbarheten ska ena oss. Därför jobbar vi för att fler människor och företag ska välja Värmland. För fler globala företag. Och för fler teknikstarka och hållbara företag. För att nå dit behöver vi mötas, inspireras och lära av varandra. Och vi behöver vara många som gör avtryck och sprider berättelserna om Värmland vidare. Om företagandet, den otroliga kompetensen, innovationskraften och vår roll i ett hållbart samhälle, om människorna och om det fina liv vi lever här.

Här hittar du ett magasin är fullt av berättelser från det värmländska näringslivet.

Läs magasinet som uppslag här.

Vi hoppas att de kan inspirera och peppa och att de gör dig lite extra stolt. Hjälp oss att inspirera till och sprida Berättelsen om Värmland. Gör det genom att berätta din egen, eller någon annans, historia eller genom att skicka vidare detta magasin. För vi äger berättelsen om Värmland tillsammans och det är vi som bestämmer hur den ska låta.

Vi önskar dig en fin fortsättning på 2021 och hoppas att vi på ett eller annat sätt snart ses!

Vännerna på Handelskammaren Värmland

Tipsa oss!

Har ditt företag en spännande affär på gång, en investering, en satsning på ett mer hållbart arbetsliv eller har ni helt enkelt Värmlands skönaste arbetsplats? Mejla anna-karin@handelskammarenvarmland.se för att dela med dig av din #BerättelsenomVärmland.