Nyhet
| 2020-04-08

Vi rustar för framtiden!

Precis som för många av er medlemsföretag är detta en tid för omställning och anpassning här för oss på Handelskammaren. Vi är en privat finansierad näringslivsorganisation, och som företag påverkas vi av coronapandemin precis som många andra.

Vi tar ansvar för våra medlemmars pengar och tar vårt långsiktiga uppdrag, med medlemmarnas behov i grunden, på allvar. Därför har vi tillfälligt ställt om verksamheten, med reducerad bemanning, för att jobba så resurseffektivt som möjligt. Några av våra inkomstbringande verksamheter, som våra utbildningar, går på sparlåga eller hålls digitalt, medan vårt påverkansarbete behövs mer än någonsin och växlar upp!

Vi ställer om för att säkerställa att alltid kunna ge er medlemmar den service som ni behöver, i goda och i tuffa tider. Och vi bygger samtidigt en handelskammare för framtiden.

Som medlem kommer du inte att märka någon skillnad. Du kan ringa oss som vanligt och vi hjälper såklart till med handelsdokument varje dag.

Med vår hundraåriga historia satsar vi på hundra år till. Vi kommer att vara långsiktiga och uthålliga, samtidigt som vi fortsätter att vara aktuella, snabbfotade och på’t. Alltid med hjärtat i och för Värmland.

Läs också:

UPPDATERAD: Så mår företagen i Värmland

Information för företag om COVID-19

Så hanterar andra företag coronasituationen