Hitta nya marknader

Vill du hitta nya marknader och expandera dina affärer utanför Sveriges gränser?

hitta nya marknader

Oavsett om det handlar om USA, Norge eller Indien - att göra affärer internationellt innebär ofta fantastiska möjligheter för företaget att växa. Men också många utmaningar. Några av dessa utmaningar är ofta brist på nätverk, språk och tid – varför det kan vara mest effektivt att ta hjälp av extern expertis.

Vi på Handelskammaren Värmland har mångårig erfarenhet av internationell affärsutveckling och har ett internationellt partnernätverk som är svårt att konkurrera med. Förhoppningsvis kan vi vara den perfekta språngbrädan för dig och ditt företag.

Marknadsanalys

Behöver du veta mer om en marknad? Vi hanterar allt ifrån enskilda frågeställningar till avancerade analyser. Allt för att du ska få ett tillförlitligt underlag för ditt företags internationaliseringsstrategi.

Affärskontakter

Vi hjälper dig att identifiera, utvärdera och kvalitetssäkra distributörer, agenter, kunder och leverantörer för en ökad försäljning och tillväxt.

Etablering

När det är dags för etablering på aktuell marknad så erbjuder vi, tillsammans med våra lokala samarbetspartners, vägledning i allt från praktiska frågor angående bolagsbildning, anställning och juridik. Vi finns med – hela vägen.

Import- och exportprocesser

Vi erbjuder genomlysning, åtgärdsplanering och implementering av nya rutiner för företagets internationella handel för att säkra kostnadseffektiva handelsprocesser.

Henrik Kihlström

Henrik Kihlström

Ekonomiansvarig/Ansvarig för internationell handel
Alexandra Pfeiffer klar

Alexandra Pfeiffer

Internationell handel
Utbildningar för dig som jobbar med internationell handel