Ny rapprot - så spår företagen i Värmland 2022
Nyhet
| 2021-04-21

Ny rapport: Starkare läge, leveransutmaningar och längtan

Det är vår i luften och vi är nog många som gärna vill säga att det vänder nu – samtidigt visar smittoläget att pandemin är här i full kraft. Ni medlemsföretag vittnar om en allt mer påtaglig längtan och om att det fortsatt handlar om att var beredda på flera scenarier samtidigt.

Idag släpper vi vår tolfte rapport av Så mår företagen i Värmland med anledning av covid-19. En ögonblicksbild och en sammanställning av över 360 samtal med er, om hur ni mår, hur det går för er och vad ni tror om tiden framöver.

Här kan du läsa rapporten, som bland annat berättar om ett starkare läge, leveransutmaningar, oönskad beredskap och framför allt: längtan!

Tack för att du delar med dig 🧡

Våra rapporter är ett viktigt verktyg för oss för att nå fram till de beslutsfattare, regionalt och nationellt, som kan göra skillnad för företagen i Värmland. Genom att du och alla andra Handelskammarmedlemmar delar med er av era berättelser om hur ni mår, vad ni behöver och vad ni tror om framtiden, kan vi vara en stark och aktuell röst. Du bidrar också med omvärldskoll och inspiration till företagen runt omkring dig. Det är också tack vare era inspel och det som vi tillsammans skapat som Handelskammaren tilldelades Kommunikatörspriset 2021. Så tack!

Tillsammans håller vi i och håller ut och tar hand om varandra!

/ Vännerna på Handelskammaren Värmland

Läs våra senaste rapporter här: