Ny rapprot - så spår företagen i Värmland 2022
Nyhet
| 2021-06-16

Ny rapport: Högtryck, sommarförväntan och höstfunderingar

Den blomstertid nu kommit och med den en sommar som fortfarande kommer att präglas av en pandemi. Men, många av företagen vittnar om högtryck och var tredje värmlänning är färdigvaccinerad. Det skapar förhoppningar inför sommaren.

För några ligger förhoppningen i möjligheten till semester och återhämtning, för andra i möjligheten att en bra sommar leder till mer rörelse och därmed bättre affärer.

I vår trettonde rapport av Så mår företagen i Värmland med anledning av covid-19 ger vi en ögonblicksbild och en sammanställning av över 180 samtal med värmländska företag, som vi har gjort sedan slutet av april. Om hur ni mår, hur det går för er och vad ni tror om tiden framöver.

Här kan du läsa rapporten som bland annat handlar om höstfunderingar, rekryteringsbehov och ett högtryck.

Tack för att du delar med dig 🧡

Våra rapporter är ett viktigt verktyg för oss för att nå fram till de beslutsfattare, regionalt och nationellt, som kan göra skillnad för företagen i Värmland. Genom att du och alla andra Handelskammarmedlemmar delar med er av era berättelser om hur ni mår, vad ni behöver och vad ni tror om framtiden, kan vi vara en stark och aktuell röst. Du bidrar också med omvärldskoll och inspiration till företagen runt omkring dig. 

Tillsammans håller vi i och håller ut och tar hand om varandra!

/ Vännerna på Handelskammaren Värmland

Läs våra senaste rapporter här: